Pokračuji dalším modelem z poslední várky od FT. Chtěl jsem si dát mistrovský vůz, ale ten se již staví, tak jsem se rozhodl pro netradičně zbarvenou verzi Rudi Fischera. Konečně nějaká kola, která jsem nelakoval
Trocha nepřesností na kokpitu se podepsala na drobných nedorazech mezi ním a krytem motoru. Po retuši to není tak vidět, tak za mne spokojenost. Vím kde jsem udělal chyby, příště se polepším!
Ovšem samotný čumák bude velký problém, který není způsoben mnou. Na nose nesedí grafika a vstupní díl 1 je příliš malý. Co teď?
Jak je dobře, že je vidět ten karton vepředu. Jinak by měl jeden tendenci natankovat, nasednout a odjet na startovní rovinku. Luxusní práce. Gratuluji.
Díl 206 je asi tajný. V návodném textu se píše, že je to jakýsi krycí plech. Stejný díl by se měl nacházet i u modelu 125 - Farina - SPA 1952, ale ani tam jsem ho nenašel. Pevně věřím, že se někdo z kluků k tomu vyjádří.
Diel 206 nie je tajný. Kryty sa na rôznych autách používali rôzne, alebo neboli použité vôbec. Na tomto modeli sa žiaľ stratil :-(, ale objaví sa na oprave spolu s prednou časťou na stiahnutie zo stránok Forum Teamu.
Super, já věděl, že se to objasní. Mám prosbu, můžeš na tu stránku nahodit těch plechů víc ( tředa čtyři kusy ). Já si to nechávám tisknou a za stránku platím skoro 20 Kč