Včera jsem si v Lužánkách Lotus 98T koupil a právě do něj stříhám....prostě jsem to nevydržel
Má to ale několik ale...
Vypíšu sem první postřehy, třeba by se mohly zakomponovat do dotisků, aby to lépe sedělo.
1) vůz má naznačen na špičce vozu průduch (mezi nápisem John Player Special a DéLonghi). Nemá tam být a je potřeba ho začernit. Nápis John Player special by se pak měl posunout trochu blíž nápisu DéLonghi.
2) Z boku špičky (za předními koly) jsou dva vavřínové věnce, ale bacha, ze které velké ceny budete model lepit. V Brazílii rozhodně nebyl ani jeden a bude potřeba je začernit. Věnce tam přibývaly po každém vítězství. Takže první věnec byl viditelný na vozech ve VC San Marino. Druhý věnec přibyl po VC Detroit. Do konce sezony už 98T nevyhrál, takže celkem dva věnce.
3) Pokud budete lepit jinou verzi než Brazílii je potřeba nejenom měnit bezpečnostní pásy a kola, ale ve většině velkých cen byly za předními koly malé difusory. Ty ve vystřihovánce nejsou, ale daly by se použít ty, které jsou v upravené Špinlerově vystřihovánce.
4) Rovněž bacha na zadní vodorovnou plochu křídla za držákem křídla. Někdy tam byla, někdy ne.
5) Pokud by se někdy dělal nějaký dotisk, tak ty dvě zlaté vodorovné linky, které jsou kolem celého kokpitu, končí vzadu na krytu motoru "do tvaru špičky" nikoli do oblouku.
6) A poslední čeho jsem si všimnul jsou přívody vzduchu k zadním brzdám. Zrovna v Brazílii (a i v některých jiných VC) nejsou z předního pohledu vidět, což znamená, že jsou asi jen nějaké menší, vodorovné, schované vedle kol. Ve vystřihovánce jsou ponechány stejné jako u 97T.
GalerieNa stole: FW09B, 312T2 (77), F2003 GA, F2004
Lakovna / dodělávky:Tyrr 006, 018, F2000, FW08C, MP4/8
Pod stolem (u ledu):FW07, FW11, Tyrr 023, MP4/7A, 95T