Obtisky

Pokecejme o modelech
Slimm
Kontaktovat uživatele:

Obtisky

Příspěvekod Slimm » 21 říjen 2010 22:08

Vím, že je to spíše pro plastikové modeláře a třeba mi někdo poradí. Lepím Mc Laren MP 4-22 z paperinside. Lepím ho z tapety d-c-fix stříbrné barvy. Původní záměr byl polepit jej reklamami tištěnými jen na slabý papír, ale zavrhl jsem . :D Pořídil jsem si obtiskové archy od firmy Propagteam pro laserové tiskárny. Takže dotaz - v jakém souboru nejlépe reklkamy uložit, abych měk jistotu, že nebudou mít zbytečné okraje. A druhý dotaz, pokud s touto technologií má někdo zkušenosti, jakým lakem přelakovat výtisk a zda lakovat arch jiště před tiskem, aby nebyly problémy laserové barvy a lepidla. V případě odpovědí předem díky.
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 22 říjen 2010 08:48

Keď to budeš tlačiť na laserovke, nebudeš potrebovať lak pod tým, stačí vrchný, ktorý to prepojí do jedného celku. Nerobil som takéto veci vo veľkom merítku, lan nejaké popisky, zatiaľ. Nikdy mi nerobili problémy laserovka+lepidlo z aršíka.
Čím prelakovať? Asi je to celkom jedno. Kedysi som to lakoval aj nitrolakom zo spraya, teraz používam Gunze akrylový lak, alebo spray. Ak vydrží laserová farba, tak dekálový arčík vydrží určite.
A okraje - k tomu sa nevyjadrujem, lebo neviem. Vyskúšaj, uvidíš :)

Zpět na