Příspěvekod mára » 23 listopad 2011 00:15
No nakonec se ten můj dovětek rozrostl v docela plodnou diskusi. Jsem rád, že jsem si mohl přečíst tolik názorů od svých kolegů. Jen bych nerad, aby tato debata přešla do velkých hádek. Samozřejmě, jak jsem slíbil, tyto kontroverzní stavby prezentovat dále nebudu.
Padla zde otázka, jestli to vzhledem k nepřesnostem stálo zato. Brabham BT46A bych ani za klasický warez nepovažoval. Autor úpravy (není to stampa) musel přece jenom minimálně polovinu modelu zkonstruovat znovu, a v porovnání s dostupnými fotkami docela věrně i když s velkou mírou stylizace. Jen to bylo bez číslování a návodu, takže určeno pouze pro zkušené modeláře. Na fotkách z Neratovic je nakonec vidět i pěkný model ve verzi Lauda.
Stampův McLaren je na hranici, mnou akceptovatelné věrnosti, nebo spíše kus za ní. Nebýt to Piquet tak do toho rozhodně nejdu. Mám k dispozici jen pár málo zřetelných fotek, kde lze mimo již komentované chyby najít rozdíly v proporcích reklamních nápisů. Nakonec mě pánbu asi chtěl vytrestat, takže se mi podařilo model trochu poškodit, takže bude dolepen jen jako kus z povinnosti. Tímto si splním svůj závazek naplnit vitrínu Nelson Piquet - first season. Pokud tento vůz vyjde u PKAA, rád jej zakoupím a postavím znovu.
Když jsem u stampy hledal další vozy od Piqueta, našel jsem i model vozu Lotus 100T, dokonce ve třech verzích. Tady šlo už pouze o Špinlerův Lotus 99, jen s číslem 1. Dokonce s původní návodnou kresbou. A takových paskvilů je tam naprostá většina: Fabianův Lotus přebarvený na Jordan, Williams FW 14 pouze přebarvený na FW 15 atd. Pokud člověk nechce mít zrovna tento konkrétní typ, který nevyšel tiskem, tak to za lepení rozhodně nestojí.
Jednou z možností, jak tomuto zabránit, je buď jako Rado hned vydávat všechny verze, nebo dát alternativní díly na internet ke stažení - tak že si modelář musí základ koupit.
To michal: Omlouvám se za křivé nařčení, na fotkách je nápis Goodyear opravdu bez botičky - přišlo mi to jako nesmysl. Takže při reedici chybí doplnit tyrkysově-modro-červené pruhy na bočnicích zadního spoileru.
Další v řadě modelů měl být BT50, ale raději si počkám na reedici a pusím se do něčeho jiného, asi FW11B nebo BT52.
Hotovo:
Sbírka vozů Nelsona Piqueta: Ensign N177, Brabham BT49C, Brabham BT52, Benetton B190, McLaren M23, Brabham BT46A, Mclaren M23 , Brabham BT49, Williams FW11B, Brabham BT52, Lotus 100T, Brabham BT50 Dijon 82
Rozpracováno: