Ferrari auta

Pokecejme o modelech
ozak

Ferrari auta

Příspěvekod ozak » 27 prosinec 2011 23:02

Chtěl bych se zeptat jestli vůbec existují nějaké modely Ferrari aut ne F1.
Jestli jsou nějaké free tak bych poprosil o odkaz a jestli nějaké k prodeji tak na shop kde. Popřípadě kdyby nebyli k dostání tak aspoň mírný popis. Autor atd. abych se mohl podívat. Díky moc.

NĚCO UŽ JE NA CPM

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 27 prosinec 2011 23:28

A co takhle si něco najít sám? Přes takové ty chytré věci jako jsou Yahoo, Google nebo i náš skromný český Seznam? Nebo si poctivě projít DF CPM? Zealot? Freepapertoys? Hm?
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

ozak

Příspěvekod ozak » 28 prosinec 2011 00:37

Tak asi proto, že jsem nic nenašel kromě Ferrari Enzo od papercraft myslím.
Na CPM jsem se zeptal taky tam mi poradily jednu stránku, která je ale plná paskvilů.

Vlačačko když neznáš odpověď nebo nevíš jak pomoc tak nevím proč píšeš vlastně.

Stinger78

Příspěvekod Stinger78 » 28 prosinec 2011 00:55

Hele ozáku, řekl bych, že ti Vlčačka poradila víc než dost, tak opravdu netuším, proč vyskakuješ...
Vždyť ty modely se samy neudělají...

Yanno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanno » 28 prosinec 2011 08:27

Tieto stránky pravdepodobne budeš poznať. Možno ale nie, tak pre istotu odkaz:
http://ymjr.cz/downloads.php?cat_id=3

ozak

Příspěvekod ozak » 28 prosinec 2011 09:12

Yanno - díky za dlaší odkaz, který neznám jen škoda, že tam není nějaké Ferrari, až na to jedno, které nevypadá zrovna reálně.

Stinger - ja po nikom nevyjel, ale nwm proč mi píše, že mám hledat na googlo nebo yahoo. To mě napadlo taky, ale když jsem sám nic nenašel tak jsem šel poprosit o radu.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 28 prosinec 2011 10:02

ozak píše:Stinger - ja po nikom nevyjel, ale nwm proč mi píše, že mám hledat na googlo nebo yahoo. To mě napadlo taky, ale když jsem sám nic nenašel tak jsem šel poprosit o radu.

Z jednoho jediného důvodu, nezvykej si, že ti každej bude všechno strkat pod rypák.

Zkusmo natlučeno do yahoo "ferrari paper model"

http://search.yahoo.com/search;_ylt=A0o ... er%20model

Nevypadá to jako nic.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.

Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

ozak

Příspěvekod ozak » 28 prosinec 2011 10:54

Vlčačko ono to nevypadá jako nic, ale nenajdeš tam jeden kvalitní model, který by se alespoň zdáleně podobal realitě.

A DOST UŽ !!!

Tak zatím jsem našel dva kousky Ferrari Enzo a Ferrari F50 od mamecraftu

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 28 prosinec 2011 11:33

Neřvi.
Dostals dva tipy na pěkná ferrárka, tak je slep a třeba prezentuj na DF CPM. Mezitím se třeba objeví lepší a budeš mít další na slepení. Nebo taky ne. Dobrých modelů je na netu tuna a my tu nejsme chodící databáze. Já se svého vysněného modelu taky asi nikdy nedočkám a co? Žiju.

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 28 prosinec 2011 12:03

ozak píše: ale nenajdeš tam jeden kvalitní model, který by se alespoň zdáleně podobal realitě.

Což zcela odpovídá tomu, že je to zdarma :). Myslím, že model Ymjr je super a na rozdíl od jiných věcí ke stažení má návodovou kresbu a jistotu, že modely tohoto autora jdou postavit.

Ali

Příspěvekod Ali » 28 prosinec 2011 12:29

Ozáku, když chceš model Ferrari zadarmo. Tak to udělej jako Milan Paulus a Ferrari si udělej, ale jestli čekáš že najdeš zadarmo model, který je do detailu propracovaný, tak je mi tě vážně líto :wink:

OT. Vendy, nějak nám to tu ty tvoje příspěvky roztahujou :lol:

ozak

Příspěvekod ozak » 28 prosinec 2011 12:49

Ali ja psal o free, ale i o to jestli jsou nějaké k prodeji. Nejel free. Pokud by někdo něco našel tak, ať přihodí.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 28 prosinec 2011 12:56

Ali promiň, určitě ne úmyslně, ty vyhledávací linky jsou dlouhý jak tejden.

Ozaku začínáš projevovat určité móresy určitých individuí která se skrývají na určitých fórech. Ráda bych, aby to byla jen moje iluze.

Zpět na