Zdeněk-TEO píše:Ano při beta testové stavbě mě ani nezajímá jestli jméno pilota je to správné. Možná mě může zajímat návaznost barevných polí mezi sousedícími díly šmikajdy a slepitelnost modelu.
frydek665 píše:tam je potřeba, pokud to chceš mít dle originálu, trošičku zagooglit![]()
Zdeněk-TEO píše:Na korekci grafiky a různých nápisů na modelu je někdo jiný. Určitě to není mou záležitostí a úkolem. .
Zdeněk-TEO píše:Ano při beta testové stavbě mě ani nezajímá jestli jméno pilota je to správné. Možná mě může zajímat návaznost barevných polí mezi sousedícími díly šmikajdy a slepitelnost modelu.
Zdeněk-TEO píše:Nejsem žádný historik a zas tak veliký fanda do reálné F1, abych bazíroval nad něčím o čem nemám ani páru. Lepím tyto modely protože mě to baví a líbí se mi to. Jsou to velice vděčné modely na rychlý výsledek stavby.
Lucas80 píše:Zdeněk-TEO píše:Nejsem žádný historik a zas tak veliký fanda do reálné F1, abych bazíroval nad něčím o čem nemám ani páru. Lepím tyto modely protože mě to baví a líbí se mi to. Jsou to velice vděčné modely na rychlý výsledek stavby.
Je trochu škoda, že nejsi ze stejného těsta. Kdybych nikdy nepřičuchnul k F1, asi bych ani nemodelařil - dělám to jenom z lásky k této královské disciplíně. Snad máš shovívavost pro nás, opačné - kteří se tomu věnují celým svým srdcem a pak zde remcají nad každým detailem - nás to prostě baví postavit vůz F1 tak, aby v rámci možností co nejvíce odpovídal reálné předloze
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti