Diskusia k cenám modelov

Pokecejme o modelech
Pavel Krejčí

Příspěvekod Pavel Krejčí » 25 únor 2008 11:14

To kvr: modely Michala Antonického nenabízím, měl bych s Michalem mluvit, probereme to, ale zatím nejsou !!!!!!!! A ani nebyly.
Ohledně starších modelů od Petra Špinlera: popřípadě mě napište na mejl, něco tady mám ve svých zásobách, ale není toho moc. Dotisk po 1 kuse je moc drahý a abych pravdu řek, prodej modelů ze Sešitu č.1 byl docela propadák........, takže momentálně neuvažujeme o dalších modelech z vyprodaných sešitů. Myslím, že časem na to bude vhodnější doba......, všechny prosím, vydržte, i ty vyprodané modely se objeví, jen nevím kdy. Navíc, Petr Špinler má spoustu modelů, které nikdy tiskem nevyšly a čekají na realizaci. Opravdu chodí dost dotazů ohledně modelů, které jsou k vidění na jeho stránce a abych pravdu řekl, budu rád, když postupně vydáme všechny jeho modely. Pro informaci......, Petr je na čísle 200 !!!!!!!, tedy tolik modelů má připravených....., samozřejmě, jsou v tom i varianty.....

A kde máte ostatní autory? Nezapomínejte, že i oni připravují nové modely, předělávky....atd. Myslím, že podle info od ostatních autorů se ještě letos máte na co těšit a jsou tam i naprosté skvosty!!!!!! :D

A závěrem....., nezlobte se, pokud nebudu na Vaše dotazy nebo připomínky reagovat okamžitě, opravdu toho mám docela dost a nemohu celý den koukat na DF nebo na mejla. Díky za pochopení!!!!!
Všechny zdravím
Pavel Krejčí - PKAA

Topgun

Příspěvekod Topgun » 25 únor 2008 19:28

Z ceny také nejsem na větvi.Ale pořád se to dá.
Podle mě formule mají nejlepší kvalitu tisku u nás.Nic lepšího jsem ještě neviděl. A ta také není za pár korun.
Já jsem si nechal poslat 12 aut na Vánoce a tam se to ztratí.Po dlouhé
době jsem měl radost z dárku,jak to ten Ježíšek trefil.
Zaukolujte rodinu,ať kupují pořádné věci.Něco k svátku,narozeniny... a
za chvíli je plnej dům formulí.

Bugatti

Hmmm

Příspěvekod Bugatti » 25 únor 2008 19:43

11111 píše:Vážený pane Bugatti, jestli se vám zdá "výdělek" Fórum teamu cca 40.000,- Kč za vydaných 10 modelů a týmem "prošustrovaných" na cestách do muzeí po celé Evropě (UK,Francie,Itálie,Německo) mimo jiné za účelem sbírání podrobné fotodokumentace... Nezmůžu se na jiné než že: Bojkotujte prosím "vysoké" výdělky autorů nekupováním naších modelů.
Děkujeme.

Pro představu, jen cesta do Doningtonu nás přišla na cca 20.000,- Kč a tří denní focení, zrcadlovkama, od 10-17h bez odpočinku, svačiny či oběda. Snídaně na hotelu F1, večeře konzervy a polívky ze sáčku :)
Průměrná zrcadlovka vybavená objektivy s ohniskovou vzdáleností 28-450 pro snímání detailů s extérním bleskem cca 35.000,- Kč
Nákup knih: Vlastním knihu o Lotusu 49 bez které by jsme se s Fordem DFV nedostali tam kam jsme se dostali... cca 2000,- Kč

Dakujem za prehlad vydavkov. Mate moj obdiv, ze navrhujete pre nas modely. Aj to ze tolko do toho investujete. Robite to ale dobrovolne. Nikto Vas do toho nenuti, Je to Vas konicek. Ja som len obycajny zakaznik, ktory ma namietky. To kolko do toho vrazite je pre mna nepodstatne.
Nebudem to uz dalej rozoberat. Myslim, ze pan Krejci zareagoval ako spravny obchodnik. Asi jediny na tomto fore. Pan Krejci. Poslal som Vam Mail. Dufam ze Vam to prislo.
Ospravedlnujem sa Vam vsetkym pokial sa Vas moje prispevky dotkli.
Galériu mojich modelov nájdete na: http://papierovemodelarstvo.webnode.sk

Pavel Krejčí

Příspěvekod Pavel Krejčí » 25 únor 2008 22:33

To Bugatti: zatím nic......, snad to dorazí.....
Opravdu bude nejlepší, když to vyřešíme v klidu spolu po mejlu, nerad bych zatěžoval ostatní modeláře.....
PK

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 26 únor 2008 11:10

11111 napsal:
Vážený pane Bugatti, jestli se vám zdá "výdělek" Fórum teamu cca 40.000,- Kč za vydaných 10 modelů a týmem "prošustrovaných" na cestách do muzeí po celé Evropě (UK,Francie,Itálie,Německo) mimo jiné za účelem sbírání podrobné fotodokumentace... Nezmůžu se na jiné než že: Bojkotujte prosím "vysoké" výdělky autorů nekupováním naších modelů.
Děkujeme.

Pro představu, jen cesta do Doningtonu nás přišla na cca 20.000,- Kč a tří denní focení, zrcadlovkama, od 10-17h bez odpočinku, svačiny či oběda. Snídaně na hotelu F1, večeře konzervy a polívky ze sáčku Smile
Průměrná zrcadlovka vybavená objektivy s ohniskovou vzdáleností 28-450 pro snímání detailů s extérním bleskem cca 35.000,- Kč
Nákup knih: Vlastním knihu o Lotusu 49 bez které by jsme se s Fordem DFV nedostali tam kam jsme se dostali... cca 2000,- Kč

Docela jsem se pobavil..........................

Pavel Krejčí

Příspěvekod Pavel Krejčí » 29 únor 2008 19:24

To slimm: na základě Vašeho svolení (viz naše mejlová korespondence)dávám veřejně odpověď.
===============================================
Dobrý den,
bohužel, barva vypadá jinak ještě mokrá a jinak vyschlá. Opravdu mohla být více do oranžova.
Tak, jste první, kdo si rozdílu odstínu na zadním křídle všimnul!!!! Úmyslně jsem čekali , kdo se první ozve.
Mělo by to být v pořádku, pravděpodobně došlo k výměně zadního křídla a dle fotek to vypadá, že ten odstín je úplně jiný.
Snažili jsme se to udělat co nejvěrohodněji, ovšem nelze vyloučit, že se najdou zase jiní modeláři, kteří budou tvrdit, že to máme blbě....
Kovový model, který je k vidění na internetu je opravdu komplet v jednom odstínu oranžové, ale upozorňuji, že i tyto kovové modely mají chyby a to někdy opravdu zásadní.
Model z beta verze je vytisknutý na laseru, takže je tam také jiný odstín barvy než je v ofsetové podobě. Doufám, že na vysvětlení to takto stačí.

Ten samý problém jsme řešili i u vozu Lelly Lombardi, na fotkách vypadají ty modro-zelené proužky a nápisy jednou do modra, podruhé do zelena......, míchali jsme několik variant, snad jsme to odhadli dobře.....

A teď to nejdůležitější......, jelikož jste první, kdo si všiml rozdílu barvy zadního křídla u Lotusu, máte Seěit č.7 zdarma, jako malou odměnu - viz naše mejlová korespondence.
===============================================

numi

Příspěvekod numi » 02 březen 2008 20:26

Pan Krejčí je mimořádný obchodník a já mohl jen díky jeho vstřícnosti zakoupit 30 modelů od Forum teamu. 10 kusů z každého jejich modelu a těch peněz rozhodně nelituji. Řeknu to jen jednou větou. " Kdo nekoupí ten prohloupí a později spláče nad výdělkem!." Už teď mi píšou lidi že by koupili některé modely co už nejsou a jen proto že mám po 3 kusech z každého. 8) 8) 8) A já neprodám.:P

Tímto děkuji Pavlu Krejčímu.
normální je vlastnit ORIGINÁL

Rozděláno: HMS Alert
Pozastaveno : HMS Victory od Shypiardu

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 07 březen 2008 18:38

Tak taky potvrzuji příjem zásilky.... :wink: . Je to pěkné, je fakt, že lasery jsou hezčí, ale ani ten ofset v žádném případě není hoden kritiky :D. Obě autí v sešitu jsou nádherný, škoda, že si nezajezdily víc ...

Pavel Krejčí

Příspěvekod Pavel Krejčí » 09 březen 2008 18:13

To all: od ofsetu nečekejte víc, pokud se nebude tisknout na matnou křídu. Pak by kvalita byla srovnatelná s laserem, ale hrozně špatně se tento papír (tedy matná křída) slepuje. Bohužel......
A můj osobní názor: lepím výhradně z laserového tisku, přesněji, pokud mám možnost si vybrat. Pokud zbývá pouze ofset (starší modely z ABC), nepohrdnu ani ofsetem :D

Slimm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Slimm » 09 březen 2008 18:45

Jak jsem už taky psal, laser je laser, ale když jinak než v offsetu model není, nic nenaděláme. Jen malý dotaz, nějak už to utichlo, tak se zkousím zeptat znovu. Když už se tu mluví o offsetových modelech a jejich současné kvalitě, jakpak to vypadá s těmi kdysi předesílanými zlatými modely? Ty jdou, pokud se nepletu jen offsetem, tak by bylo škoda toho nevyužít. :D Určitě by to zase podpořilo vydávání modelů i touto formou tisku. :D :D :D
F1 je závislost, modely F1 ještě větší :-))
Navštivte http://gp-team.ezin.cz/

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 10 březen 2008 08:50

Laser je na pohled pěknější, lesklejší, o tom žádná, ale hlavně že se vůbec vydávaj tak pěkný autíčka a to tak i tak. :-)
Avízo na "zlaté" modely mne taky zaujalo, takže kdyby se časem urodilo, bylo by to skvělé. 8)
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 10 březen 2008 12:21

Taky už mi přišla domů zásilka a musím se pod názory ohledně offsetu podepsat. Zcela jednoznačně je to krok zpět. Pokud je to marketingový test, kolik se prodá sešitů jako příprava na zlatý tisk, tak to chápu ;)

Pavel Krejčí

Příspěvekod Pavel Krejčí » 10 březen 2008 18:31

mám obavu, že toto je poslední ofset......
Model zlatého Arrowsu A2 již vyšel jako laser.
Model zlatého Heskethu bude letos uveden na trh, možná již v létě. A bude to opět laser!!!!!!!
Prodej ofsetů je pro mě silně prodělečná záležitost, přesněji běh na několik let. Jsem rád, když se alespoň náklady za tisk a autorské honoráře vrátí do 1 roku.
Tak...., tolik pro ty, kteří jenom rejpou a myslej si, jaký je z F1 vývar :D

enzo66

Příspěvekod enzo66 » 10 březen 2008 19:12

Já osobně jsem rád za jakýkoliv nový model,laser nebo ofset,je mně to jedno.Ještě mám v živé paměti paniku,která tady vznikla,když pan Krejčí oznámil ukončení činnosti,a to bych už nechtěl zažít.
Navíc když se ofset dobře postaví a nalakuje,vypadá taky skvěle. :wink:

Pavel Kaderka

Příspěvekod Pavel Kaderka » 10 březen 2008 19:53

Moje řeč.Plně s Tebou souhlasím.A kdo bude chtít,tak si model může upravit v nějakém grafickém editoru.Já osobně jsem s vydanými modely spokojený.Jsem rád,že díky panu Krejčímu takové modely vůbec mám.

Zpět na