Ohledně starších modelů od Petra Špinlera: popřípadě mě napište na mejl, něco tady mám ve svých zásobách, ale není toho moc. Dotisk po 1 kuse je moc drahý a abych pravdu řek, prodej modelů ze Sešitu č.1 byl docela propadák........, takže momentálně neuvažujeme o dalších modelech z vyprodaných sešitů. Myslím, že časem na to bude vhodnější doba......, všechny prosím, vydržte, i ty vyprodané modely se objeví, jen nevím kdy. Navíc, Petr Špinler má spoustu modelů, které nikdy tiskem nevyšly a čekají na realizaci. Opravdu chodí dost dotazů ohledně modelů, které jsou k vidění na jeho stránce a abych pravdu řekl, budu rád, když postupně vydáme všechny jeho modely. Pro informaci......, Petr je na čísle 200 !!!!!!!, tedy tolik modelů má připravených....., samozřejmě, jsou v tom i varianty.....
A kde máte ostatní autory? Nezapomínejte, že i oni připravují nové modely, předělávky....atd. Myslím, že podle info od ostatních autorů se ještě letos máte na co těšit a jsou tam i naprosté skvosty!!!!!!

A závěrem....., nezlobte se, pokud nebudu na Vaše dotazy nebo připomínky reagovat okamžitě, opravdu toho mám docela dost a nemohu celý den koukat na DF nebo na mejla. Díky za pochopení!!!!!
Všechny zdravím
Pavel Krejčí - PKAA