.........o.k. já to vzdávám, díky Honzo za upozornění, asi jsem se fakt nechal unést, ale pokud jde toto vlákno stáhnout už jsem o to žádal, ačkoli hlasy příbývají, tak nevím...
...sakriš chlapi Vy mě drtíte, to jsem to mu zase dal, takhle si naběhnout, v životě by mě nenapadlo, že se někdo bude v takovýhle kravině vrtat a stále mi ji předhazovat několik dní, co jsem myslel v dobré víře se mi pěkně vymstilo, prostě mladická nerozvážnost a krok stranou
Jo jo, je to složité a náročné zvolit si téma pro rozhýbání diskuse na DF-ku. Nic jednoduchého. A zvlášť, když psané slovo se dá chápat úplně jinak než je vlastně myšleno.
Ze zdejšího fóra je patrné, že jste zde TEO jakýsi GURU, ktrému všichni naslouchají, ....tak by jste za mě mohl stratit nějaké to slůvko, já za to slíbím, že příště to bude snad lepší a dám Vám to ke schválení, protože s Vámi souhlasí každý
Marku nejsem GURU. Jen obyčejný človíček a patlal jako každý jiný. Není potřeba nikomu nic dávat ke schválení. Každý je zodpovědný sám za sebe a své činy. A co už....jedeme dál, černým lesem kolem bílých skal. Toto vlákno časem upadne do dějin zapomnění a Ty si i jinými příspěvky vybuduješ určitě jinou pozici, za kterou se nebudeš muset stydět.
...no TEO, teď jste mi fakt pomohl, ještě za rok mi to budou předhazovat , navíc chystám další bombu, to bude, ale kalibr z jinýho soudku, zkusím vylepšit reputaci nováčka (i když nenechte se zmýli jsem sice přihlášen pár dní, ale práci FT sleduji několik let i toto fórum jsem jako neregistrovaný párkrát zaregistroval)