Příspěvekod makr » 23 červenec 2013 22:02
Ahoj Dane.
To je právě ten průšvih, že je to dlouho a já to zjistil nedávno, že je to velmi pravděpodobně kopie. Tisk je matný, jako z nějaké domácí tiskárny, hodně podobný tisku z ABC. A je to asi 14 dní, možná 3 neděle, co se mi doneslo, že origoš by měl být lejzr. Otázka je, jestli lejzr před x lety mohl být tak mizerný. To posoudit neumim. Možná, že se taky pletu a nerad bych někoho nařknul.
Korespondenci s Aukristama mažu po dokončení obchodu, takže ani v mejlíkách to nedohledam. Už jsem to zkoušel, jestli nemam nějaký zapomenutý a nemam. Další potíž je v tom, že jsem toho nakoupil za poslední tři roky poměrně hodně a vzpomenout si od koho, kdy, jak, za kolik je nad moje síly.
Takže proto prosím o fotku, abych si byl zcela jistý, abych tady neplácal nesmysly. Nehledě na to, že si mylsím, že na té předělávce je několik chyb, které neodpovídají tomu, co to mělo představovat.
Model měl být E. Fittipaldiho z roku 1973 z Francie a já mam na zadním křídle 4 věnce, startovní číslo na bocích pontonu 1 je obrácené zprava do leva a podklad st. čísla na čenichu je v bílé barvě. Už jsem s tím otravoval i Peťu Frýdka a i ten je z toho trochu vedle, tak píšu sem, abychom s Peťou měli trochu rozšířený obzor. Třeba ví někdo něco víc, nebo viděl, slyšel, četl...