Michal Antonický a TEO
Nesmím zapomenout na mistra betaře Zdeňka Smaženku alias TEA, který dorazil se zpožděním z důvodu neodkladného sportovního klání, jehož se účastnil na postu brankáře. Mimo jiné i s Michalem Antonickým by jste mohli na toto téma pohovořit, ve svém fotbalovém týmu nastupuje na stejném postu jako TEO. Kdo by to do nich řekl, že..

S Petrem Špinlerem
S Petrem Špinlerem jsem se pobavil o tom, jak nejlépe zachytit tvary a rozměry modelů na základě fotografických podkladů, pro zajímavost..víceméně jsme přišli na to, že postupujeme stejně. Vzhledem k tomu, že se Petr v současné době přípravě modelů aktivně nevěnuje, budeme doufat, že se to v budoucnu přece jen změní a nějaký ten model od něj ještě uvidíme. Osobně bych byl celkem zvědavý na nějaký sportovní prototyp z jeho dílny. Na přímý dotaz jsem však dostal jasnou odpověď, sportovní vozy jej nijak zvlášť netáhnou, ale kdo ví, třeba někdy v budoucnu..

Honza Polák a Pavel Krejčí - Maki 101 model - Maki 101 předloha
To Honza Polák pomalu, ale jistě připravuje nejedno překvapení. S jeho svolením si můžete prohlédnout model, na kterém nyní pracuje. Jde o první prototyp japonského Maki typ 101, který rozhodně jako F1 nevypadá. Honza je pohodový chlapec a málokdo ví, že jeho druhou vášní vedle modelaření je renovace aut, v jednom takovém voze na setkání přijel.
A dostávám se k Pavlu Krejčímu, kapitánovi na lodi PKAA. Setkání po letech v přátelském duchu, výstižnější věta mě nenapadá. Na to, kolik bylo času se nám tak nějak podařilo sdělit si pár názorů, měl jsem možnost nahlédnout pod pokličku příprav dalšího vydání modelů vydavatelství PKAA. Pavel mi pochválil Viceroy Williams a za to jsem rád, vážím si toho.

Michal Antonický a Honza Polák - Petr Špinler
Chci poděkovat Michalu Antonickému za to, že jsem měl možnost s ním strávit zajímavý víkend, nesmím zapomenout na jeho mámu, která se o nás oba po celou dobu bezvadně starala. Společně jsme si u kávy prohlédli první práce Michala pro legendární časopis ABC, dozvěděl jsem se spoustu zajímavostí z doby, kdy začínal. Vězte tedy, že za jeho skvělou kariéru v ABC tak trochu mohou i jeho bývalé kolegyně z práce, které mu vytočili číslo do redakce a přemluvili jej k tomu, aby časopisu nabídl své modely, protože sám by to prý neudělal..

Jak je vidět, komunikace autorů, testerů a vydavatelů neprobíhá pouze virtuálně u Cashpicka, ale i v běžném reálném životě..a tak je to správně..

Rado Radevicz