Ahoj ve vlákně odkazujícím na nový zajímavý model z ABC jsem jen tak z legrace nadhodil, že model Auto Union Type A by byl vhodným kandidátem na "dvacetičtyřhodinovku"- několik modelářů se chytilo Byl by mezi Vámi skutečný zájem tuhle akci po čtyřech letech oprášit?
Pokud někdo váhá ,tak model by měl být stále k dostání v běžné distribuci... Ale nečekat nebudou
Já se nezúčastním, ale pokud akce proběhne, budu sedět v první řadě Kdysi jsem s myšlenkou účastnit se 24-hodinovky koketoval, ale tak dlouho jsem to odkládal, až to nedám. Vydržím sedět u lepení dvě hodiny, začínám cítit záda a musím toho nechat
Možná by ještě stálo za připomenutí, že akce se v dřívějších dobách konala 26.12 od 6:00. Pokud by opravdu všichni co hlasovali za "ano" měli zájem se zúčastnit- myslím, že se můžeme začít domlouvat na konkrétním datu akce. Takže dávejte návrhy. Mimochodem model už mám také doma
Já bych se klonil k tomu 26.12. Konečně v tento čas budu doma. Jen teda budu mít trochu handicap, jelikož výkon bude zcela určitě ovlivněn přítomností tříměsíčního robátka, které co chvíli vyžaduje nějakou pozornost.
Abych nebyl za troubu, ale počítám tedy s 26.12., je to tak? Podle toho budu s rodinou plánovat další mezisváteční společenské akce, na což je už opravdu nejvyšší čas.
Definitivně vzdávám shánění hlavního modelu, ad hoc vyberu nějakou formulovou alternativu.
26.12 jsem nadhodil a jelikož nikdo neprotestoval. Považoval bych tento termín za definitivní. Škoda, že se nepovedlo sehnat AutoUniona- zkoušel jsem koupit elektronickou verzi ABC, v domění- že si jej vytisknu- ale je to ve flashprohlížeči- nevím proč jsem si myslel, že to bude pdf:( takže tudy cesta také bohužel nepovede. Naštěstí jsem pak ábíčko zahlédl v trafice- takže jsem vybaven a připraven, ale nebudu se chlubit
Zdravím všechny. :-) Jelikož by se tato akce neměla překrývat s domečkářskou dvacetičtyřhodinovkou na sousedním fóru, tak mi bude potěšením se připojit i k této 24-hodinovce - s Ábičkovským AutoUnionem. Díky za podobná oživení vánočních svátků. :-) Mějte se hezky. Ahoj.
Jen info na zítřejší akci: Start tedy zítra v rozmezí 6:00-24:00 Kdo se první vzbudí nechť ať založí vlákno v této sekci pod názvem "24 hodinovka 2019- Ready to (re)start" nebo nějak jinak Postup lepení zadávat ve dvouhodinových intervalech Jediné co bych změnil z let minulých jsou dvě paralelní vlákna- pokud by to nikomu nevadilo- ponechal bych vše v jednom "lepícím+povzbuzovacím vláknu" Tak se hezky vyspěte a zítra u řezací podložky čau