Teď vše nechám proschnout pod zátěží. Já sám se odebírám za sportovní aktivitou. Na modelu se bude pokračovat až po obědě, kdy už začnu sestavovat dílky dohromady. :-) Snad. :-)
Tak další pohled na stůl. Začínám trošku plánovat a složitější či drobnější celky si chci připravit předem. Nejprve samozřejmě bombírované boky pneumatik.
Ali vyhlásil poměrně široký interval pro start, tak doufám, že se ještě někdo připojí.
Ja som odštartoval aj s ďeťmi, syn si vybral jednoduchý autobus a dcéra románsku rotundu v Dechticiach.
Snáď to nebude vadiť aj keď to nie sú F1...tak by som popri mojej stavbe dal aj ako sa im darí...teda kým som sa rozpísal tak synátor dokončil jednoduchý model..
Sice jsem nehlasoval, ale počítám se startem, i když výrazně odloženým. Protože za pár minut odjíždím na celé odpoledne na rodinnou sešlost a zítra dopoledne se nevyhnu pracovním povinnostem, rozhodl jsem se start provést až někdy v brzkém večeru. Na lepení tak budu mít noc a zítřejší odpoledne. Doufám, že nebude vadit absence modelu F1. Stavět bych chtěl jeden z okruhových speciálů na fotce níže. Výběr asi udělám až večer podle okamžité chuti... :-) Ostatním zatím přeji pevnou ruku a ostrý zrak.
11:30 - 4hodiny Kola téměř před dokončením- zbývají natřít a osadit lemy ráfků. Začínám pracovat na trupu a podlepil jsem nějaké potřebné díly Pujdu dát malou pauzu- sluneční paprsky za oknem mne nutí dát si malou projížďku na kole. Zatím se loučím a odpo bych tu měl být zase
Dobré poledne, po vzoru Jackyho Ickxe jsem neuspěchal start a zahajuji stavbu až nyní. Navíc je všechno jinak, měl jsem lepit doma, ale nakonec se pokusím model dokončit u tchýně