Souhlasím . Ze čtyř doposud prezentovaných vozů mají tři tuto fakt hnusnou (jinak se to nedá nazvat) příď. Jediný McLaren šel jinou cestou. Jako fanda Ferrari jsem z toho vzhledu zklamán, i když od osy předních kol směrem dozadu se mi to auto líbí. Teď už nezbývá než doufat, že to aspoň bude vítězit .
Před pár lety se nadávalo na hnusná přední křídla a dnes je klid.Jde jenom o zvyk. V dávných letech byly i horší obludy,např.Eifelland,Ferrariho sněžný pluh a podobně,za model těchto nehezkých vozů by dnes leckterý modelář dal první poslední
Radek
Nevadí že něco dělám pomalu,protože to možná dělám blbě
Myslím, že je to opět ukázka mazanosti jak se vyhnout postihům v aerodynamice. Jsem zvědavej jak budete kluci brblat až ferrari vyhraje titul. Je fakt, že se na to musíme celý rok koukat, ale historie se neptá na vzhled, ale na dosažené výsledky a ty rozhodují o úspěchu. Taky jsem zvědav jak si poradí autoři případných modelů z tohoto roku.
Pokud jde o nosy, tak si myslím, že to zase žádný velký problém nebude. Když dotyčný autor dokáže natvarovat bočnice a zadní část trupu, tak ten "ptakopysčí" předek udělá jak se říká levou zadní ...
Moj osobny nazor - nosy by som stiahol na spodok, do urovne predneho kridla, ako tomu bolo v 80.rokoch. Znizili ich sice na tento rok, ale na uroven, z ktorej je pravdepodobne nutne realizovat hrby. Zvykneme si aj na to, ale nosy dole by podla mna boli ucite krajsie. M.
RedBull měl podobné řešení přídě už dávno a nikdo nic neřekl. Teď když to mají skoro všichni tak se to nikomu nelíbí. Popravdě mě taky ne je to hnus a ikdyž McLaren jsem neměl jak tým nikdy rád kvůli jejich pilotům, tak letos mají zatím nejhezčí auto. Jse zvědav co ukáže RedBull a Mercedes.
kdyby týmy nefrflaly, mohly být čisté nosy ala McL už letos každopádně jsem zvědav, jak se popere Ferrari s novými pneu a hlavně převráceným zavěšením (pullrodem)