Nechal jsem si u nás jen tak zkušebně v jedné reklamní firmě udělat vzorky pneu,abych se s tím nemusel stříhat.Doufám,že to bude z fotek poznat.Co Vy na to pánové.K modelům 1/24 a 1/18 zkušebně na papíře min.250g cena cca 50,-Kč
Možná,že Vám předkládám už něco dávno vymyslené a již vyrobené,ale....třeba né.Mám v elktr.podobě připravené i vzorky k Brabhamu BT26 a BRM P83. Přeji hezký večer.ZDENDA
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
Vypadá to dobře, ale chtělo by to vidět ještě na kole. Papír 250 g je už čtvrtka, ne? Odhadem to může mít tl. tak 0,3 mm.
Pokud vím, tak vzorek v Čechách a ani na Slovensku nikdo nenabízí. Takže zatím máš monopol .
Takto silný papír jsem nalepil na originál díl z vystřihovánky,tlustou fixou na stehně také válcoval do požadovaného tvaru,pomocnou chlopní k sobě běhoun spojil(předem doladil spoj,když to jde tak vzorek pěkně na sebe navazuje).Naohýbal trojúhelníčky chlopní pro přilepení boků a ty přilepil.Tak a kolo je hotovo.
Barvy AGAMA jsou modelářské barvy na plastikové modely.Vyrábějí se v provedení syntetické,vodou ředitelné a lihové.Jejich balení je stejné,jako u HUMBROLek.Ja je kupuji u nás v hračkářství,kde je koutek pro modeláře.Jinak lepší info na http://www.agama.cz/profil.php - mají dost velký výběr.
Předpokládám a chtěl bych se podívat v únoru do Lužánek.Kdo se také zúčastníte a měli by jste zájem o vzorek pneumatik k ferrari 158 a 1512 i na brabham BT26 a BRM P83,tak bych se mohl pokusit objednat a nechat vyrobit.Ovšem záleží na počtu ke stanovení jejich ceny.Mě zkušební vzorek na model 1/24 a 1/18 stál 50,-Kč.Vyrobení,cenu a poté doručení do Lužánek bych potvrdil dejme tomu 14 dní před akcí.Kdo by tedy chtěl může mě oslovit na mail: fotolet@seznam.cz mějte se.Hezký den.Zdeněk.
Můžeme to udělat také tak,že dovezu do Lužánek nějaký ten model od Forum Teamu udělaný - prohlídnete v reálu,posoudíte a potom se můžete rozhodnout pro pořízení takto udělaných běhounů na pneu anebo né. Bude čistě záležet jen a jen na Vás.
Já už si objednal 2x Ferrari (158 a 1512) a 2x Brabham BT26, Myslím že to stojí za to. A zvažuji ve spolupráci s TEO a PKAA k novým modelům pneu dodávat za příplatek. Dohoda padne a nebo nepadne v Brně - Lužánky.