LuPa píše:A ako dojdem k presnemu rozmeru takehoto rebra? To jedine mi (zatial) brani vyrabat si ich tam kde nie su sucastou modelu...Dakujem za info.
Já už si stavbu kol bez žeber nedokážu představit. No a dělám to metodou pokus omyl
Nejdříve si natvaruju a slepím bočnici, a podle jejího průměru udělám o něco menší průměr žebra.
Mám už to poměrně v oku, takže když pak slepím běhoun (z černého papíru 300 g/m2), většinou si to vše sedne, nebo provedu jednu dvě korekce (vyřezáním nového žebra, slepením nového běhounu), tak abych žebro napasoval poměrně natěsno do běhounu.
S výřezem pro disk si moc hlavu nedělám, většinou si spočtu průměr disku a otvor v bočnici pak udělám o 1 mm větší.
Nebo si disk slepím předem, otvor pro něj odladím na cvičném kartonu a teprve pak ho vyříznu do bočnice.
Zkoušel jsem to i tak, že jsem průměr bočnice vypočítal podle běhounu, ale stejně jsem nakonec musel korigovat.
No a například pro konstrukci kol od p.Fabiana (která používám skoro všude na modely 80 a 90 let) už mám dopředu nadělaných několik žeber a nastříhaných běhounů, takže tam mi jde hrubá stavba pneu rychleji.
GalerieNa stole:312T2 (77), F2003 GA, F2004, 95T, MP4/7A, MP4/8, FW09B
Lakovna / dodělávky:Tyrr 006, 018, 97T, F2000, FW08C, MP4/4
Pod stolem (u ledu):FW07, FW11, Tyrr 023