...chtěl jsem se zdržet jakéhokoli komentáře, ale příspěvky výše mě přece jen donutily...arogance některých příspěvků je neuvěřitelná

...já chápu, pánové Zdenku (u Vás to vůbec nechápu, takovej pohodář), Jarku a Viktore, že jste naprostí mistři světa v modelaření, ale chtělo by to trochu úcty i k nám obyčejným uživatelům, to, že jste se o tom bavili před dvěma či více lety je sice pěkné, ale i za tuto dobu se mohlo objevit něco dalšího, např. sekce lakování na kterou jsem byl odkázán je dle mého názoru ve velmi obecném pojetí, vybrat značku laku si umí každý sám, víte, že např, existují speciální přísady do laků, které zaručí nezežloutnutí laku po několika letech? (a věřte, že zežloutnou všechny laky), jak poznáte jestli Váš lak je ten pravý, jakou metodou se to dá zjistit, teď se předveďte, pokud to máte všechno tak zmáklé...
ad hepyno, je mi naprosto jasné co myslíte tou vatou, ale měl byste si sám sahnout do svědomí, též jste zde předvedl pěknou hlasovačku, navíc je úplně krásně vidět jak zde mezi sebou komunikuje zhruba pětice pomocí soukromých zpráv, no nechtěl bych je vidět, pokud máte nějaký problém s mojí přítomností zde, tak to řekněte rovnou a je to, je opravdu smutné, že pokud zde nováček něco založí je hned ztrapněn, hláškami jako já je nebudu vodit za ruce, či snad umí číst, tohle udělat na svém fóru, tak teda nevím, kdo by na něj chodil, Vaše modely jsou krásné, tipy a triky opravdu užitečné, ale některé příspěvky, pánové no řekněte sami jak by jste se cítili Vy, kdyby Vám někdo napsal, co jste předvedli výše (a docela bych Vám takovou sodu přál), pokud nechcete poradit, tak to nedělejte, časem si projdu všechny sekce, ale pokud potřebuji radu co nejdříve nemohu čekat půl roku než vše prolezu
Blazo máte moji plnou podporu, jsem toho názoru, že fórum je o tom si vyměňovat své zkušenosti a postupy, problém je v tom, že výše uvedení pánové jsou již jiná liga a proto je tyto problémy nezajímají, ale tak to bohužel je a bude i nadále