Dodělal jsem ještě přední odpružení; pružinka z bůh ví čeho (nashromážděný užitečný šrot) navlečená na plastovou tyčinku ze stromečku nějaké plastikové stavebnice. Epoxidem vlepeno do podvozku.
Další fotografie pak už ukazuje odekálovaný a přelakovaný model. Lakování je tvořeno stříkacím tmelem; barvou TS14 a bezbarvým lakem Gunze. Mám za léta lakování vyzkoušeno že lak Tamiya si s barvou Tamiya nerozumí, je to s podivem ale i po několikadenním zaschnutí barvy, lak barvu rozpouští (rozumí si tedy vlastně až moc

).
Obtisky jsou vytvořeny tiskem na laserové tiskárně na bílý obtiskový papír Propagteam. Tisk je tvořen tak, že se černě tiskne okolí bílých nápisů. Bílý tisk není na běžných tiskárnách možný. Loga jsou stažena z webu, nápisy jsou normálně napsány ve wordu. Největším oříškem byla čísla, žádný font ve wordu neodpovídá, přestože číslo vypadá relativně obyčejně. Nakonec jsem čísla vyřízl z barevného bokorysu DN3, který jsem našel na webu.
Tak, ještě palubní desku, volant a hlavně pilota. Pilot je u dráhových modelů samozřejmě nutností, protože po trati nemůže kroužit "loď duchů" ale řízený stroj

. Musím nastudovat Jarierovu přilbu. Nakonec ještě něco provedu s disky aby vypadaly autenticky.
Také již nastal čas jízdních zkoušek, protože už nebudou následovat žádné další povrchové úpravy a tak se model může zašpinit, osahat, upatlat... prostě uvést do provozu.
Omlouvám se za fotografie, fotím jen mobilem, nejsem žádný fotograf, neumím to a nemám ani žádné pořádné vybavení.