Takže tímy predstavujú svoje stroje... alebo skôr len nové lakovanie, lebo bežný pohľad už nejaké markantné rozdiely medzi autami asi ani nevidí.
Tak si teda radšej počkáme na predsezónne testovanie, to azda už prinesie nejaké relevantnejšie informácie, než odtiene farieb a nové reklamné názvy niektorých tímov.
Po tom, co jsme si slibovali změny k lepšímu s novými pravidly 2022 zejména vůči těsnějšímu závodění, kdy bylo v plánu i zrušit DRS v případě úspěchu, se bude zkoušet jiná cesta. Půjdou zase pryč ty aero kryty u předních kol, zadní křídlo opět hranaté, podlaha plochá...je to krok zpět, což naznačuje, že se záměr s nynějšími pravidly nepovedl. Škoda, že nadále zůstanou ty poklice na kolech a nebudou vidět disky. Aspoň ta berla DRS už nebude, to je velké plus.
Čo som čítal, problém je v motoroch, ktoré FIA nasľubovala výrobcom - tie nedokážu vygenerovať dostatok elektrickej energie a aby autá nespomaľovali na rovinkách, šlo to na úkor aera. Osobne tie pravidlá hodnotím negatívne, načo vôbec vymýšľali niečo nové, keď súčasné pravidlá konečne začali fungovať.
Inak k tejto sezóne, všimli ste si že Shell získal tento rok Tripple crown?
Lebo viedol celé preteky až do momentu, keď zas dobabrali stratégiu a Norrisa zavolali do boxov skôr, vďaka čomu urobili na Piastriho undercut. Dovtedy Norris na neho prakticky nemal nárok.
Tak Williamsáci si rozmlátili všetky autá na cimpr-campr... Sainz aj so Strollom sa im snažili v tom vyrovnať, ale na Albona s Colapintom tentoraz nemali... Tož, akože, pôvodne chceli Williamsáci súperiť s Alpine o ôsme miesto v konštruktéroch, ale to už je minulosť... Alpiňáci im utiekli až na šiestu priečku.
Perez nestíha ani mäkké Ň a Maxík mal zase raz šťastia kopec, ale musí sa mu uznať, že prvých 10 kôl sa s novým motorom statočne prekľučkoval cez 10 súperov.
No, pre mňa platí, že nechváľ deň pred večerou. Tak ako ma potešili výsledky kvalifikácie, tak som ostal rozčarovaný z výsledku pretekov. Aspoň toto pobavilo: https://fb.watch/vGRYXv_gs1/