Tma

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...

Kdo vyhraje první noční GP?

Ferrari
7
29%
McLaren
4
17%
BMW
3
13%
Renault
4
17%
Toyota
0
Žádná hlasování
Red Bull
1
4%
Torro Rosso
0
Žádná hlasování
Williams
1
4%
Závod bude zrušen kvůli nebezpečným podmínkám
4
17%

Celkem hlasů: 24

kvr
Kontaktovat uživatele:

Tma

Příspěvekod kvr » 25 září 2008 15:42

Koho tipujete?

Podle profilu mi hodně připomíná Valencii, rychlá trať s občasnou prudkou zatáčkou, takže v tomto směru tipuju Ferrari, případně by opět mohlo dobře zajet i Toro Rosso. Pro ně hraje i použití Soft a Super Soft směsi pneumatik.
Na druhé straně větší chlad při nočním závodě může být výhodou pro McLaren, který za těch podmínek funguje o řád líp, zvlášť pokud se splní dešťové předpovědi.

Jsem zvědav na počet dorazivších do cíle, noc a blízké bariéry můžou udělat své ;)

hepyno

Příspěvekod hepyno » 26 září 2008 23:29

No, Singapur je tu.

A po dlhých 14 rokoch odkedy zaviedli drevenú dosku som videl lietať iskry spod auta. :D :D :D
Nie som zástatncom takýchto komerčných vecí ako pretekanie ale tie iskry ma fakt potešili, lebo je to niečo čo pripomína krásne roky F1.
Nejde mi však do hlavy ich pôvod, na podvozku nie je v kontakte s traťou nič, čo by ich malo produkovať :roll:

Minulosť a prítomnosť
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 27 září 2008 17:25

V kvalifikaci lítaly z Weberova Williamsu, ale z jiných aut ne????

pepinel

Příspěvekod pepinel » 27 září 2008 17:58

To je přeci jasné. Massa se s Hamiltonem sestřelí ještě před první zatáčkou a Kimi Räikkönen dojede druhý, protože vyhraje Alonso z 15-tého místa (možná z box??). Hned po kolizi před první zatáčkou v prvním kole se totiž dostane do vedení a vzápětí vyjede SC za kterým se odjede celý závod.

Jinak pěkná podívaná to je, takhle ve tmě. Dobrá práce Bernie! Jen tak dál. Ale ještě si počkáme na závod... přišlo to na ten účet v pořádku????

Woodstock

Příspěvekod Woodstock » 27 září 2008 18:48

Honza píše:V kvalifikaci lítaly z Weberova Williamsu, ale z jiných aut ne????

Hm.. Weber nejezdí u Williamsu...

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 27 září 2008 19:34

No ještě furt je tam vzadu poměrně nízko difuzor, až za nápravou, takže by to mohlo být z toho. Ty fotky jsou super.

Ta trať je dost hrbolatá, tak aby to nedopadlo jak před čtyřma (?) rokama v Brazílii :) Buď to zvedli nebo přecejen v kvalifikaci nejsou tak plné nádrže...

Uvidíme zítra, zda jel Felipe na výpary nebo je to jen tím, že se mu skutečně povedlo poskládat tak dokonalé kolo.

Tomáš B.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš B. » 28 září 2008 16:01

Pepineli když jsem tvůj příspěvek četl tak jsem si říkal, že jsi se asi zbláznil, ale gratuluji k dobrému tipu, jako fanda Ferrari jsem naštvaný kvůli pitomosti v boxech a vysokých obrubníků...
Kvalitní doutníky nevyrábí v Havaně, ani v Maranellu, ale u Forum Teamu

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 28 září 2008 16:46

Pepineli,gratuluju.To byl dobrej odhad. :D
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 28 září 2008 17:48

...viz můj komentář u Acharda tady :
http://www.formule1.phorum.cz/viewtopic.php?t=937 :wink:

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 28 září 2008 19:01

Tak si myslím, že ten komentátor na nově to vystihl dobře.Od doby co odešel J.TODT,tam opravdu začíná být peknej bordel a chaos.to se pak piloti mohou snažit jak chtěj.Vivat Alonsovi,ten kluk si to opravdu už zasloužil.Ted ještě aby trochu zamakali na technice a má šanci se vratit tam,kam si myslím,že opravdu patří.Vlčačka jistě promine,Staj McLAREN sice patří k mým oblíbencům,ale Hamilton si to u mě tak trochu podělal svým chováním.Ze začátku dělal dobrý dojem,ale stává se z něj s prominutím ,tak trochu nafrněnej fracek.Kdo pak iomu asi pomohl,že by R.D? :(

kvr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kvr » 28 září 2008 19:41

Taky se přidávám ke gratulaci, tipovat Alonsa by mě po včerejšku nenapadlo ani ve snu :)

Každopádně klobouk dolů před prvními dvěma, oba dva jeli excelentní závod, ač Alonso měl dost štěstí se zastávkou, ale Rosberg si to vyjel včetně 10s stop&go! V každém případě se nedá říct, že k tomu přišli úplně jak slepí k houslím, po tom prvním safety caru jeli ďábelské tempo.

Ferrari to sice zvrtali, ale chyby byly i za Todta :) Dneska to bylo dost kritické, Felipe nemá už titul ve svých rukou, tou chybou přišel minimálně o sedm, spíš devět bodů. Co nechápu, proč ten vůz neodstavil - přinejmenším by měli nový motor na poslední závod. Kimi, škoda mluvit, čtvrtý závod bez bodů, podruhé vlastní chybou (asi o půl kola dřív jsem to komentoval, že málo utahuje zatáčky :) ).

McLaren dneska nic moc, asi by byli rádi za třetí místo tak jako tak.

BMW doplatilo podobně na safety car, z ostatních mě ještě zaujala Toyota, těžko říct, co se stalo Trullimu, bez šance na pódium taky nebyl...

pepinel

Příspěvekod pepinel » 28 září 2008 20:50

Děkuji za gratulace... nějak jsem to tomu klukovi přál, tady měl největší šanci a po včerejší kvalifikaci jsem si říkal, že musí vyhrát... zasloužil si to, odvádí skvělej Job a smůly tento rok má až až... doufám, že si to vybere na několik let dopředu...

Je mi líto Felipeho, ne vlastní chybou přišel už o hodně bodů, letošní titul by si zasloužil a jestli to Lewi na konci zase p....e tak není co řešit. Musím ale uznat, že je Ronuv miláček lepší než minulý rok. Já měl McLaren moc rád, do té doby, než se pře kamerou začal ukazovat Ron Dennis, misto jednoho malého, staršího, bělovlasého, sympatického pána. Nejhorší na tom je, že ani Whitmarsh nebude o nic lepší ale to je jen můj názor.... ale podívá to byla super, co?

Gerry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Gerry » 28 září 2008 22:38

Ti sympatičtí šéfové týmů zmizeli ... odchodem posledního - Kena Tyrrella. Pak už tam místo srdcí vládly jen kalkulačky.
Už jsme to tu probírali víckrát, ale takoví srdcaři jako Colin Chapmann, "commendatore" Enzo Ferrari, Ken Tyrrell ... těch už se nedočkáme.

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 28 září 2008 23:06

Gerry,absolutní souhlas a v mém případě COLIN CHAPMANN :cry:

Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Honza » 29 září 2008 06:24

Woodstock:
Hm.. Weber nejezdí u Williamsu...

No vidiš to, chybička se vloudila, ale williams to byl :wink:

Jinak co ten Trulli, že by to nezvládl po fyzické stránce, když na něj byl záběr v boxu, tak byl pěkně zplavenej, předpokládám že ho polili přinejmenším belíkem vody :wink:

Zpět na