Garážisté? Se vší úctou nereálné a nedůstojné F1. Formule jedna byla vždy výstavní síní nejnovějších technologií a různá omezení v podobě zmražení vývoje motorů, jednotný dodavatel pneumatik trapného rozměru R13 ji degradovali na loňskou úroveň a dodnes v různých podobách degraduje. Dnešní garážista nemůže mít za vzor 60th až 80th léta, jelikož současný vývoj je nesrovnatelně dražší.
Je spoustu věcí, které se mi ani dnes nelíbí, ale otevřela se šance pro různorodost motorů, šasí, snad i v budoucnu výrobců pneumatik a jejich jiných rozměrů přímo od věhlasných značek. Podle mě už jen upravit pravidla pro rozměry a tvar karoserie, snad i pneumatik... a budete spokojení i se zvukem motorů

Pravidlo o škrtání nejhorších výsledků by rovněž pomohlo boji o pozice - dojíždění za každou cenu na bodech by se nevyplácelo. Lidé chtějí akci a poslední GP to dle ohlasů potvrdila.
Zrušit hloupá omezení o průtoku paliva, povolit tvarování podvozku mezi koly, zrušit křídla, snad i poslední co mě napadlo o dovažování sedačky s pilotem na jednotnou váhu... Sice se stále opakuji, ale něco mi říká že řada věcí které zde zmiňuji v F1 budou.
Hloupost se jménem rozpočtový strop je jen výmysl těch kteří ví jak jej zneužít. Red Bull by mohl vyprávět

Pokud bude F1 atraktivní a stále dobře sledovaná, přitáhne sponzory, pokud bude jen jedním ze seriálů GP tak ne. Řada výrobců chce sponzoring jen v oboru hi-tech technologií, jelikož se chtějí v tomto duchu světu prezentovat. (například Michelin)
Takže přítáhnout sponzory a získat peníze, nebo je odpudit a stanovit strop. Co by udělal dobrý manažer?
A za tímto názorem si stále stojím.