Ford má momentálne veľa práce na motoroch pre budúcu sezónu tak na Tyrrellove nezostalo veľa priestoru. Po dlllhej dobe sa však niečo uvoľnilo a začali dodávať aspoň nejaké kúsky . Prvá 001 z Kanady 1970 má teda nahodenú komplet zadnú časť motora. Doplnil som nejaké krabičky,cievky a nádržky, ktoré v stavebniciach niesú. Môžem pokračovať na ďalšej mašinke.
Naposledy upravil(a) Turco dne 24 červenec 2025 18:01, celkem upraveno 1 x.
Mám nahodené ďalšie dva motory. Aj tu sú doplnené chýbajúce drobnosti. Pri prednej náprave som dorobil tie malé oranžové lapače,ktoré netuším na čo vlastné sú a upevňovacie segmenty medzi motorom a šasi. Tyrrell 002 Francúzsko 1971. Tyrrell 003 Monaco 1971
Tyrrell 004 JAR 1974. Dorobil som trubice chladenia zadných bŕzd a zmenil pozíciu zadných chladičov, lebo vidno že sú nižšie oproti 003. Originál foto som nenašiel. Narazil som iba na nejaký model, tak som to urobil podľa neho .
Blížim sa k dokončeniu aj posledných piatich motorových častí.Aj tu som doplnil chýbajúce dieliky,hadičky a vyrobil som nosiče krídla. Tyrrell 005 Kanada 1972 Tyrrell 006 Belgicko 1973 Tyrrell 006 Taliansko 1973. Tu som aj upravoval trocha pozíciu lapačov chladenia brzd. Podľa fotiek mi vychádza ,že sú o niečo viac v predu.