24 hodinovka le TEO 2009 - startujeme!

Modelářské výstavy, setkání modelářů, 24 hodinovky a další paralelky
René

Příspěvekod René » 26 prosinec 2009 15:38

Nápor to určite je - u mňa prišla kríza po tých 12 hodinách a chcel som s tým skončiť hlavne keď som už pomaly nevedel vystrihnúť najdrobnejšie dieliky. Som rád že aj keď to už vyzeralo že táto zaujímavá akcia nebude napokon sa našlo myslím zaujímavé riešenie a bola to dobrá zábava :wink: .
Do Lužánek sa tiež chystám - BAR samozrejme donesiem tiež.

Damon the damon

Příspěvekod Damon the damon » 27 prosinec 2009 20:17

Wow, klobrc dolu :D

Rad bych se byl take zucastnil, ale v tou dobu jsem pod stromeckem zrovna vybaloval nove modely...a 24-hodinovku si s Ferrari F60 zasadne nerozdam :D

Udelam si nekdy brzy vlastni 24-hodinovku...moc se mi libi, co jste vyrobyly a doufam, ze mate pocit, ze se ta namaha vyplatila :wink:

Cashpick
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Cashpick » 27 prosinec 2009 20:31

Nádhera, děkuji všem zúčastněným, že jste se zúčastnili a prezentovali na tomto fóru.
Mám vůči Vám velký respekt a doufám, že někdy najdu také čas a odvahu se do 24hodinovky pustím s Vámi!

Ali

Příspěvekod Ali » 03 březen 2010 17:45

Při návštěvě brněnských Lužánek byli všichni přítomní,zúčastnění dvacetičtyřhodiňáci dekorováni sladkou odměnou-a to doslova :D
Jelikož jsem ji ještě nesnědl,tady Vám ji chci představit
Obrázek Obrázek Obrázek
Vendy a TEO děkuji a už se těším na další ročník :wink:

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 04 březen 2010 08:44

Obrázek Zatiší s perníčkem... 8) Jinak já osobně musím poděkovat TEOvi za vyzvednutí trofejí přímo ve městě perníku a za drobnou ale významnou korekci, která tenhle nápad zachránila. :-)
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Zpět na