Dalším připravovaným vozem F1 kolektivu GP Team, je něco pro příznivce "přeplňovaných motokár s velkým zadním křídlem" - Alfa Romeo 184T. Model je rozsahu 3 strany A4. Lze volit pilota Riccarda Patrese nebo Eddie Cheevera. Tvarově odpovídá horkému závodu v Dallasu. Mnohým se jistě vybaví "dojezd do cíle" Nigela Mansella, který padá vyčerpán těsně před cílovou čárou po tom, co se snaží dotlačit svůj Lotus po poruše převodovky. Obě Alfy cíl neviděly. Eddie kolidoval v osmém, Riccardo ve dvanáctém kole. Závod dojelo pouze 8 vozů. (http://www.statsf1.com/en/1984/etats-un ... ement.aspx)
ale zas mam vysvetleni, proc se mi libi nejvic turba - je to obdobne jak vylihnute kachny uvidely prvniho ziveho tvora konrada lorenze, myslely si, ze je jejich maminka. prvni formule, co jsem videl, zavodit byla turba a proto jsou mi nejmilejsi do veky veku.
Kto nejazdil alfu romeo nevie čo je láska! :-) Toto obdobie ani netreba komentovať ono hovorí samo za seba... Držím palce pri stavbe. Ale keď sa mi niečo nebude páčiť sa ozvem! :-)
No Aldo kola môžu byť ... . Ja viem, že sa tešíte inak by som Vás neupozornil. Aké by to bolo sklamanie na Vašej strane keby som náhodou zostal ticho To riskovať nebudem...
Blesk je pěknej neřád. Jednak mi zesvětluje odstíny a za druhé mi vytahuje škaredý spáry. Ve skutečnosti tolik nelezou. Časem , jak to půjde dám i nějaký fotky bez něho.