Red Bull RB6, Spain Montmelo 2010 / FT / R.Blaschke / 1:24

Modely, které se připravují k vydání...
René

Příspěvekod René » 27 březen 2011 14:15

Otvory (štrbiny) sú robené klasicky skalpelom. Prvý krát som si to skúsil pri stavbe Ferrari F2007 ale tam boli myslím menej zhustené. Rezať ich pozdĺžne nie je zložité. Ja som pre každú štrbinu robil dva rezy pozdĺžne a na koncoch priečne a práve tu som prerezával aj vedľajšie časti, tak sa mi to skoro rozpadlo a zachraňoval som to lepidlom čo je na nich aj vidieť.
Priviedol si ma ale na myšlienku skúsiť spraviť pre tú štrbinu iba jeden rez a potom ju rozšíriť napr. špičkou noža čím by sa mohol dosiahnuť tvar bližší realite. Určite to niekedy skúsim.

silk

Příspěvekod silk » 09 září 2011 18:56

Při stavbě nosu vozu jsem narazil na malou chybku: díl 84 má na bočních stranách prohozené tři barevné pruhy (červená správně, ale modrá a bílá jsou opačně). Bohužel jsem již tento díl použil, takže se musím spokojit s tím, že to neladí s dílem 79, kde jsou barevné pruhy správně.

U beta stavby to bylo OK?

René

Příspěvekod René » 09 září 2011 19:40

Práve som sa na to pozrel a je to pravda, z tých troch čiar sedí červená a biely pruh z modrou sú na diele 84 prehodené a bolo to teda tak už pri bete. Inak klobúk dole že si na to došiel, tie tri čiary na tak malej ploche vcelku zanikajú.

Zpět na