Proč v sekci beta testů? Není to ze zvyku.
Mám na to jednoduchou odpověď. Sám autor, Robert rozjel na spřáteleném DF-ku CPM stavbu - ALFA testovou stavbu, s uvolňováním daných celků jako free verze. Zároveň tam oslovil širokou modelářskou veřejnost, zda se k němu se stavbou a testováním tohoto modelu přidá. Také jsem si říkal, že by nebylo špatné, aby prezentace tohoto modelu byla i zde na foru, které je veskrze určeno modelům F1.
Okukoval jsem to vlákno ...okukoval, až jsem si soubory stáhnul. Pak mi hlavou lítaly fotky od modeláře tata, který vyřezal vzduch z disků. To už nebylo daleko od vyzkoušení disky říznout na laseru. No a když jsem je měl už doma, bylo zde veliké nutkání vyzkoušet laserovánky na kolech, jak budou vypadat.
Kolečkům samotným bylo smutno, tak jsem jim musel dolípnout i tu podlahu. U prostředního spodního dílu podlahy jsem si opět vypomohl strojní lepenkou tl.1,5mm, to abych dokázal lépe udržet geometrii dílu a také pro jeho pevnější a stabilnější tvar. Difusor tentokrát Robert vytvořil jednoduše z jednoho dílu. Zatím to všechno na sebe pasuje velice dobře.