silk píše:
Nejvíce jsem se zapotil při přemýšlení nad díly č. 217 a 218. V návodné kresbě jsou znázorněny tak, že díl 217 je levý a díl 218 pravý. V psaném návodu to Tomáš Babor uvádí přesně naopak. Nechal jsem to tedy na mou improvizaci až při kompletování zadního zavěšení k převodovce, nějak to tam snad dostanu metodou pokusu vyzkoušet oba díly na levé i pravé straně. Jen mi pořád nedocházelo, kam přijdou nalepit ty konce (zeleně vyznačeno), v převodovce totiž už žádný další průřez pro ně není. Další záhadná věc byla natvarování těchto dílů.
Nakonec jsem došel k závěru, že bude nejlepší dát díl 217 na pravou stranu a 218 na levou stranu závesů, více to pasovalo a ty konce, jelikož šly směrem nahoru, jsem musel ohnout směrem k převodovce a zasunul spolu se horními závesy 203 a 208 do jednoho výřezu (žlutě), který jsem musel zvětšit, aby se tam vešly oba díly, konkrétně do znázorněného dílu 216 díl zavěšení 203 + 218.
Byla to ale improvizace a někomu jinému to může pasovat třeba opačně. Proto bych se rád zeptal autora samotného, jak to vlastně bylo myšleno?
Toto byla problematická část při betatestu, je docela dost možné, že jsem to tam spletl. Bohužel by to nebylo porvé Na další model si dám více času a budu se snažit takové chyby neopakovat.
Jinak tvá práce je opravdu bravurní. Jen bych rád viděl trochu více fotek a pořádně ostrých, ať se můžu pokochat.