Nejvíce jsem se zapotil při přemýšlení nad díly č. 217 a 218. V návodné kresbě jsou znázorněny tak, že díl 217 je levý a díl 218 pravý. V psaném návodu to Tomáš Babor uvádí přesně naopak. Nechal jsem to tedy na mou improvizaci až při kompletování zadního zavěšení k převodovce, nějak to tam snad dostanu metodou pokusu vyzkoušet oba díly na levé i pravé straně. Jen mi pořád nedocházelo, kam přijdou nalepit ty konce (zeleně vyznačeno), v převodovce totiž už žádný další průřez pro ně není. Další záhadná věc byla natvarování těchto dílů.
Nakonec jsem došel k závěru, že bude nejlepší dát díl 217 na pravou stranu a 218 na levou stranu závesů, více to pasovalo a ty konce, jelikož šly směrem nahoru, jsem musel ohnout směrem k převodovce a zasunul spolu se horními závesy 203 a 208 do jednoho výřezu (žlutě), který jsem musel zvětšit, aby se tam vešly oba díly, konkrétně do znázorněného dílu 216 díl zavěšení 203 + 218.
Byla to ale improvizace a někomu jinému to může pasovat třeba opačně. Proto bych se rád zeptal autora samotného, jak to vlastně bylo myšleno?