Schumacher, Badoer místo Massy

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
frydek665

Finská rally s Kimi Raikkonenem

Příspěvekod frydek665 » 31 červenec 2009 20:53

Tak tohle mi nějak hlava nebere. Jak může vedení Ferrari připustit, aby jejich smluvní a královsky placený jezdec jel uprostřed sezony nějaký závod v rally, kde pravděpodobnost zranění není zrovna malá. Co by asi tak následovalo?? Kdo by jej nahradil? Zbývá mi už jen Niki Lauda.

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 31 červenec 2009 21:34

Zbývá mi už jen Niki Lauda.

:D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D

11111
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod 11111 » 01 srpen 2009 09:39

Lukáši, po celou dobu mi jde o definici chyb kterých se dopouští každý. Celou dobu poukazuji na rozdílné posuzování stejných chyb. Nikdy jsem nikde neuvedl že se Ferrari chyb nedopouští a nedopustilo. Stále jen poukazuji na stejné chyby ale jinak interpretované v médiích, nebo označení "nepochopení mokrého závodu" když jediné Ferrari neobdrželo e-mail od FIA obsahující tuto informaci. Takže aby to bylo jasné, chyby kterých se Ferrari dopouští mne dokáží naštvat více než fanouška konkurenční stáje Ferrari, ale odmítám definici chaos. Spíše by se měli zamyslet fandové jiných stájí proč je chyba tankovacího zařízení jednou chyba technická, podruhé chyba lidská přesto že tankovací zařízení jsou od stejného dodavatele a plombována.
Snad je z tohoto zřejmé že chyby Ferrari připouštím.

V případě Kimiho je už delší dobu zřejmé, že spolupráce Kimi a Ferrari se blíží konci. Osobně očekávám Alonsa v týmu Ferrari již příští rok. Schumacher byl připraven zaskočit za Kimiho v případě úrazu, který by více vyhovoval právě Ferrarimu. Že se tak stalo za Massu se předpokládat nedalo a Kimi si start nasmlouval právě před zmíněným úrazem Felipeho. Nikdo z nás nezná přesné znění smluv, ale pochybuji že v ní nebude možnost okamžitého rozvázání v případě porušení smlouvy. Navíc nezapomeňme na vůz který Raikonen řídí. Ne náhodou se jedná o majitele Ferrari, takže spekulace o odchodu z Ferrari a kariéra jezdce really vrámci koncernu může nabrat ještě jiný směr a lze v této spekulaci najít i důvod proč tým Ferrari svého jezdce uvolnil.
retuš a kompletace:
F158 1965, F1512 1964, L49 1967, L49 1969
tmelení-broušení:
L72E 1975, B190 1990, Lola T97/30 1997, BAR002 2000
hrubá stavba:
F60 2009, F312B 1970, FW30 2008, MS80 1969

Tomas Vyslouzil

Příspěvekod Tomas Vyslouzil » 01 srpen 2009 13:59

Kdyby se Kimi zranil, tak by ho měl zaskočit někdo se zkušenostmi s Ferrari. Rubens je v Brawnu, Irvine už sehnal lepší job, a taktéž Berger už se věnuje jiným činnostem. Poslední alespoň občas aktivně závodící pilot je Alesi :P A toho tifosi milovali :wink:

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 01 srpen 2009 16:11

Tomas Vyslouzil píše: Alesi :P A toho tifosi milovali :wink:

Ja Alesiho nechcem! Za celý čas vyhral len jednu GP, aj to sa potom rozplakal. Nie, nie, ten Lauda sa mi páči viac. Aj lietadlo vie šoférovať! :D :D :D

Lukáš Votický

Příspěvekod Lukáš Votický » 01 srpen 2009 17:10

Zapoměly jste na Lariniho, který stále jezdí WTCC za Chevrolet.

Yanno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Yanno » 02 srpen 2009 12:01

No yo,
dospelo to do toho štádia, že a bojím otvoriť chladničku, aby mi z nej náhodou nevyskočil Schumacher. :wink:

frydek665

Schumacher místo Massy

Příspěvekod frydek665 » 02 srpen 2009 13:23

A máš v ní Michaela, nebo Ralfa. Michael by v ledničce být neměl, protože tedˇje asi hodně rozžhavený. Když už kvůli ničemu jinému, tak asponˇkvůli těm problémům se slickami.

Robert Blaschke
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robert Blaschke » 02 srpen 2009 15:47

Tak ten Raikkonen v tom rally naozaj urobil pár kotrmelcov a zničil autiak, ale vyliezol z neho nezranený :)

Achard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Achard » 05 srpen 2009 09:29

Dříve bylo běžné, že jezdci vedle F1 jezdili další závody - především dobře placenou F2 a pak vytrvalostní závody. Tahle praxe skončila se zvyšování počtu závodů F1 (ono je jednodušší mít další aktivity když se jede deset závodu a ne dvacet...) a jednak po smrti S.Bellofa, považovaného za velkou naději F1. Zkrátka týmy si začaly chránit své investice do jezdců... Raikkonen měl určitě účast v rallye ve smlouvě. Navíc, jak tu bylo podotknuto, jel s Fiatem, pod který patří i Ferrari...

P.S.: abych si přihřál polívčičku, na debaty o F1 bych doporučil http://formule1.phorum.cz (stejně tak, pokud je debata o modelech F1 tam, odkazuji hned na tyto stránky)

Lukáš Votický

Příspěvekod Lukáš Votický » 06 srpen 2009 12:11

Finská rally je taky jedna z nejrychlejších na světě, takže i tak všechna čest, že se do toho nebál jít.

A jedna perlička na závěr:
Bourdais letos startoval ve 24 hodinách LeMans a už je pryč.
Piquet závodil v Rusku na ledě a je pryč.
Raikkonen si vyzkoušel světovou rally a po sezóně bude možná taky pryč.
"Vedlejšky" se letos zatím nevyplácejí (i když s tím samozřejmě nemají nic společného, jen taková náhoda)

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 06 srpen 2009 14:33

No možná, že to až tak úplná náhoda není. Jako šéf stáje bych dal povolení k takové bokovce jenom jezdci, kterého se chci zbavit, nebo se kterým nemám žádné plány do budoucna. Určitě ne jezdci, kterého potřebuji, platím mu spoustu peněz a je na něm závislý úspěch celého týmu.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 06 srpen 2009 16:01

Co mi uteklo, Nelsinho už je taky propuštěnej? :roll: Myslím že i tak s ním Briatore měl docela slušnou trpělivost...
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

standaborec

Příspěvekod standaborec » 06 srpen 2009 23:34

jasne. piquet potvrdil koniec s renaultom.. v belgicku by mal nastupit grossjean ci ako sa to pise. ale na dalsi rok ho mozno znovu uvidime kedze piquet senior ma plany odkupit BMW. co by pre synačka neurobil. :D zial vitazstvo v zavode sa !!! zatial !!! kupit neda.

Vlcacka

Příspěvekod Vlcacka » 07 srpen 2009 07:17

standaborec píše:jasne. piquet potvrdil koniec s renaultom.. v belgicku by mal nastupit grossjean ci ako sa to pise. ale na dalsi rok ho mozno znovu uvidime kedze piquet senior ma plany odkupit BMW. co by pre synačka neurobil. :D zial vitazstvo v zavode sa !!! zatial !!! kupit neda.

No já myslím že chyméra kolem protekčních dětí je poněkud přeceňovaná. V automobilových závodech línej bejt člověk nemůže i když jezdí s plečkou a já tiše doufám že jezdce stále těší závod vyhrát svojí pílí než si ho "koupit".
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.

Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.

Zpět na