Já to bez tipování jenom tak shrnu:
Vůz:
J.Brauner jako první tipnul vůz Euro Brun ER-188... a od té doby už nikdo netipuje nic jiného... Takže pokud nejsme všichni nešikovné stádo ovcí, je dost pravděpodobné, že se trefil - Ne, že bych hledal nějak pečlivě, ale ani já jsem nenašel na nettu jiný vůz, který by měl červená kola. Jedinou otázkou zůstává, jestli to tedy bude bílá varianta z Rio de Janeira, nebo žlutobílá z Adelaide.
Co se autora týče, tak pokud to není nikdo nový zbývá volba mezi Honzou Polákem a panem Antonickým - Petr Špinler taková kola nedělá, Fórum Team pracuje na zcela jiném období a i Mirek Fabian má ve svém repertoáru spíše devadesátá léta.
Přikláněl bych se k Honzovi Polákovi a to ze dvou důvodů:
1. jeho specializací jsou méně úspěšné týmy, což Euro Brun dozajista je
2. Sám se v této anketě ještě nevyjádřil, přestože už nás několikráte přesvědčil, že má asi nejrozsáhlejší archív fotografií a možná by nějaké to červené kolo ještě objevil.
Pro Michala Antonického hovoří pouze fakt, že už jednou Teo jeho dílo prezentoval formou hádanky - teď je otázka bylo-li to nápadem autora, nebo model do souteže vybírá Teo sám....
Jezdce ani závod si myslím nelze nějak určit dle kolečka - tam už to je čistá střelba od boku...
Nesoutěžím - jenom jsem si dovolil takové svůj pohled na věc, aby řeč nestála