Dneska ráno jsem udělal bočnice, no trochu se mi nepovedly, zase to tak hrozný až mi bude dobře, zkusím slepit trup a k němu bočnice, na to je času dost.
Zkompletoval jsem přední křídlo, vypadá docela dobře, nebýt jedné strany upatlaná od vteřinového lepidla , zase to tolik není vidět .
Buď dneska večer nebo v úterý budu dělat na komínu.
Někteří lidé nosí pyžamo se Supermanem. Superman nosí pyžamo s Chuckem Norrisem.
Vtipy s Chuckem Norrisem nejsou vůbec vtipné, protože tam, kde je Chuck Norris, přestává veškerá legrace.
Pokud jsi začátečník, klidně úplně vynechej retuš. Modely nebudou vypadat tak hezky jak by sis přál, ale spíš se naučíš lepit přesněji. Uvidíš tam lépe chyby a příště budeš vědět čemu se vyvarovat. Velké nepřesnosti jako http://www.papirove-modely.cz/phpsource/full-image.php?showfoto=133718 stejně fixou nijak nevylepšíš.
Lepíš předpokládám proto, že tě baví lepit a ne čistě pro výsledek. V tom případě je to zatím v rámci možností v pohodě.
A díly na tupo se dají lepit Herkulesem. Dáš tam malou kapku, chvíli přidržíš a až to trochu drží, přidáš trochu víc lepidla. V malém množství to schne rychle.
hopi
Tak se ti teda omlouvám, špatně jsem to přečetl. Ty se za to nestydíš???? Já bych se za to teda styděl, Hambou se propadni . Mám jedno přání, sice nevím kdo mi ho splní: Aby se našel někdo kdo s váma wazerákama zatočí, jednou provždy.