ahoj,
tak mi to nedá abych nereagoval, i když jsem se zařekl, že to dělat nebudu..... v poslední době to tu jde špatným směrem, PEPAKLAVES určitě šílí radostí, ani nemusí mít praštěný kecy , vystačíme si koukám sami . Co se týká modelu děkuji za připomínku Wallensteinovi ( by mě zajímal tvůj skutečnej nick, klidně můžeš psát i pod ním kritiku na naše modely, nemusíš si kvůli nám dělat jinej nick, já fakt nekoušu - na 2 zprávy je to fakt zbytečný , schválně jestli se odhalíš

) - jináč máš pravdu, malinko ho rozšíříme, ale bacha, plastikáči dělali difuzory alá rok před tím, na netu je i spousta takovýchto fotek, alá třeba Praha- nalakovaný kdoví co .
Pro Hepyna : neboj , jestli myslíš komín s tím kolem jezdce , tak ten přišel o chvilku dýl , pokud ti jde o tvar komínu tak je podle mě OK, je podle fotek .Co se týká tvoji přecitlivělosti, ty sám jsi kdysi napsal , když jsme začínali - doba se změnila , auta musí být lepší, či v tom smyslu, tak se nečerti, když někdo na něco upozorní.... další věcí je napadání našich modelů, že na každým je chyba, tuhle jsi sám psal skoro na polovičce, tak si rozmysli co píšeš, další věcí je že my máme vydaných všehovšudy 7 modelů a chceš auta bez chyby (to si piš že ta snaha tu je !!!!!!! ), Petr Š. jich má tuším přes 200 a chyby se tam objevují též
jináč prosím admina TEA o opravu chyb , v poslední době ho baví dělat pana učitele

Pavel - jen doufám že jsem byl slušnej a nadostanu banána