Diskuze k podzimní nabídce modelů RR

Chystané novinky modelů, kuriozity, zveřejnění downloadu ...
j.brauner

Příspěvekod j.brauner » 12 říjen 2011 05:18

Super kolekce!
Ale nedá mi to. Carlos Reutemann GP JAR v roce 1980 nevyhrál!
Tedy alespoň podle těchto stránek:
http://www.statsf1.com/en/1980/afrique-du-sud.aspx
http://f1-facts.com/results/race/1980/Kyalami

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 12 říjen 2011 08:23

j.brauner píše:Super kolekce!
Ale nedá mi to. Carlos Reutemann GP JAR v roce 1980 nevyhrál!
Tedy alespoň podle těchto stránek:
http://www.statsf1.com/en/1980/afrique-du-sud.aspx
http://f1-facts.com/results/race/1980/Kyalami

To je ostuda, máte pravdu. V nabídce se však nic nemění, díky.

j.brauner

Příspěvekod j.brauner » 12 říjen 2011 08:29

Nic se neděje, bál jsem se jen, aby to nebylo napsáno na podlaze vozu, to byla zbytečná piha na kráse.
Objednávku již pomalu dávám dohromady, moc se na modely těším.
Mám ještě jeden dotaz, plánujete FW07B se zaoblenými bočnicemi?

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 12 říjen 2011 08:34

j.brauner píše:Nic se neděje, bál jsem se jen, aby to nebylo napsáno na podlaze vozu, to byla zbytečná piha na kráse.
Objednávku již pomalu dávám dohromady, moc se na modely těším.
Mám ještě jeden dotaz, plánujete FW07B se zaoblenými bočnicemi?

Bez obav, na podlaze bude údaj v pořádku.. :wink:

Ano zaoblené bočnice budou, díly jsou hotovy, při dalším vydání se určitě tato verze F07B objeví v nabídce.

hepyno

Příspěvekod hepyno » 16 říjen 2011 18:53

Ako bolo avizované, modely sa na Slovensku budú dať objednať u mňa.

Keďže je pre mňa komplikované odhadnúť vopred záujem o modely, po dohode s Radom sme stanovili termín 30.11.2011 :!: dokedy bude možné modely objednať. Po uvedenom dátume nebudem na ďalšie objednávky brať zreteľ.

Ceny platia tak ako sú uvedené v EUR na stránke modelu http://williamsfw07.ic.cz :
8,10€ jednotlivý model
14,20€ AFX Aurora 1980 - komplet dvoch verzií
28,30€ Team Williams 1979/ 1980 - komplet štyroch verzií
36,40€ British GP 1980 - RAM MacDonald komplet piatich verzií
40,50€ RAM MacDonald 1980 - komplet šiestich verzií
116,2€ zberateľský komplet

Modely je možné objednať na mojej e-mailovej adrese hepyno@gmail.com - prosím nepíšte ss, je v nich ľahké prehliadnuť niečiu správu, predídeme tak nezrovnalostiam.
Objednané modely rozpošlem po ich doručení z ČR v priebehu decembra 2011.
Dopracovali k tomu, že ak niekto ukradne 1000 korún, je to vlastne v poriadku. Aj keď klamal (a klame ďalej), krádež nepriznal, neospravedlnil sa a peniaze nevrátil, pretože teraz už (možno) nekradne.

galéria cashpick

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 16 říjen 2011 20:54

zdar klucí.tak od středy kdy jsem si přečetl tento příspěvek se mi už opravdu honí(když k tomu připočítám Robertovo Ferrari 500)hlavou myšlenky o ůchylácích.chlapi nechcete trochu přibrzdit?nebo máte dojem ,že souložím maharádžovu dceru?? :D :D :D :shock: :shock: :shock: :P :P :P 8) 8) :roll: :roll: :roll: :idea: :?: :idea: :idea: :?
Ale ted vážně.Při vzpomínce kdy jsem lepil první ábíčkovskou formulku,by mě ani ve snu nenapadlo,kam až kvalita papíráků dojde,prostě neskutečný posun k detailům a kvalitě(!v žádném případě nechci hanit práci P.Vyškovského,to bych si nikdy nedovolil).Vždycky jsem si říkal,když se tu rozpoutaly debaty o ruzných barevných mutacích a verzích jednotlivých vozů,že je pro mě zbytečné mít od jednoho typu více verzí,které se liší jen detaily závod od závodu,nebo barevným provedením/tím víceméně myslím odlišnost v reklamách ,kdy na jedné GP byla taková a na další jiná,nebo přibyla další.Jenže ouha Rado zaútočil a dostal mě,už jen proto,že vozy 70 a 80 let jsou mi bližší.A jaký je závěr?v mém případě celý komplet :wink:
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 16 říjen 2011 22:08

Ivane dík za tento přispěvek.. :wink:

Kvalita modelů, jakou známe v současnosti se odvíjí od možnosti používat technologie, které v minulosti autoři k dispozici neměli.

Dnes již asi všichni používáme nějakého 3D modeláře, u mě je to vývojářská verze Rhina.
Najdou se však i dnes autoři, kteří sice pracují digitálně, ale ne ve 3D, jako například Michal Antonický.

Přiznám se, že mě výsledný počet verzí poněkud zaskočil, ale to co mě celým projektem provádělo byla úvaha,
proč vlastně modely pro modeláře do podoby stavebnice připravuji.
Pokud chtějí modelařit, archivovat, mít na výběr, je to právě tato motivace, proč modely dovést k vydání.
A proto je zde tak obsáhlý projekt, který mapuje historii, přesněji část historie FW07.. :wink:

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 16 říjen 2011 23:00

Neda se prostě nic dělat Rado ,je to prostě nádhera.Od prvního přečtení(jak již jsem napsal) se mi do dneška honilo hlavou,který z nich vybrat a právě to samé mě napadlo taky,to že to mapuje určitou část historie jedné stáje.Přiznám se i k tomu,že mě napadlo vydávat podobné sety i jiných značek(Ferrari , Lotus , Renault , Brabham apod....),ale to je jen má úvaha.
Připadám si ted jako jeden místní prodejce plastikových modelů(prodejna MPM),který sbírá modely letadel 1:72,když jsem se ho ptal kolik toho má,tak odpověděl,že asi cca 2 500ks modelů a když jsem se zeptal jestli to všechno postaví,tak mi řekl,že to asi nepostaví,že mu stačí to,že ten model má(ale mám dojem,že toto jsem tu už snad někdy psal).No a když jsem nedavno prohlížel šanony tak jsem zjistil,že už jsem vlastně ve stejné situaci.to už je právě to sběratelství :(
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

Bugatti

Hmmm

Příspěvekod Bugatti » 17 říjen 2011 07:21

Tak ja si myslím, že to Rado robí veľmi dobre. Vydá veľa verzií naraz a modelár si vyberie tú ktorá je mu srdcu blízka. Nemám rád, keď vyjde model, ja si ho kúpim, a potov vyjde znova vo verzii ktorú by som mal radšej no už jednu mám. Takto je to pre mňa určite prijateľnejšie. Vyberiem si dva tri kúsky a som spokojný.
Galériu mojich modelov nájdete na: http://papierovemodelarstvo.webnode.sk

koleno

Příspěvekod koleno » 17 říjen 2011 15:20

Přesně tak. Souhlasím s tebou Bugatti.

Kašpi

Příspěvekod Kašpi » 17 říjen 2011 19:03

Já mám opačný názor. Třeba March 761 je auto, které se mi vyloženě nelíbí, přesto mám 5 verzí. Jen díky tomu že je Honza Polák tvořil postupně. Kdyby byla nabídka na všechny verze naráz, měl bych max. jednu. Jelikož Rado vydává modely sám, je tento přístup pochopitelný a správný z hlediska rozšíření nabídky. Kdo by platil 16x poštovné, kdyby modely vycházely postupně? Vůbec by nebylo na škodu kdyby nabídka zahrnovala i starší kousky. Já třeba postrádám BT48, Sennův Toleman, Brundleho Tyrrell.
tvorba: Mclaren M7
v přípravě: Lotus 18
dokončeno: Lotus 49

Paly12

Příspěvekod Paly12 » 19 říjen 2011 11:35

Zdravím,
v prvom rade vďaka za krásne modely.
Chcem sa spýtať toto: keby som chcel tímový voz Williamsu z roku 1980, jazdec A. Jones, č. 27, s predným krídlom (myslím, že vtedy sa stal Jones majstrom sveta), obsahuje to niektorá verzia?
Vopred vďaka za odpoveď.

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 19 říjen 2011 11:45

Paly12 píše:Zdravím,
v prvom rade vďaka za krásne modely.
Chcem sa spýtať toto: keby som chcel tímový voz Williamsu z roku 1980, jazdec A. Jones, č. 27, s predným krídlom (myslím, že vtedy sa stal Jones majstrom sveta), obsahuje to niektorá verzia?
Vopred vďaka za odpoveď.

Dobrý den,

A. Jones se stal mistrem světa na voze FW07B se zaoblenými bočnicemi, ty přišli až od GP Belgie, nyní jej ale nelze zakoupit. Tato verze se objeví v příštím vydání.. :wink:

RR

sulko

Příspěvekod sulko » 20 říjen 2011 21:45

Dalsie verzie... To snad nie :-) som zvedavy, na akom pocte sa ustali pocet verzii Tyrrell 011/011B/012.. (predpokladam, ze to bude dalsi zbierkovy set) :-)

Rado Radevicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Rado Radevicz » 21 říjen 2011 07:39

sulko píše:Dalsie verzie... To snad nie :-) som zvedavy, na akom pocte sa ustali pocet verzii Tyrrell 011/011B/012.. (predpokladam, ze to bude dalsi zbierkovy set) :-)

Zdravím, verze 07B s novými bočnicemi budou jen dvě, dva jezdci..:)

Tyrrell 011/011B jsou modely Michala Antonického..

012 je moje práce a pod PKAA vyšlo několik verzí..ale již se neprodávají. Konstrukčně je model daleko za tím, co se produkuje dnes, navíc vznikl v rekordně krátké době, kolem 14-ti dnů, a to bez pomoci 3D modeláře.. :wink:

Zpět na