Vysvětlím to, myslel jsem, že to napíšu až s uvedením nové verze. Na zaplacení hostingu se podílí 4 lidé rovným dílem.
Rozhodli jsme se neuspořádávat veřejnou sbírku. Důvody jsou ty, že Ti co hosting zaplatí zároveň diskuzko budou moderovat a tím ho nejvíce ovlivňovat a určovat jeho směr. Když se naskytnou nějaké potíže budou se řešit hlavně mezi nimi. Mimo to jsme se nechtěli dostat do situace, že dostaneme příspěvek třeba od uživatelů, které neznáme a kteří například mají na šíření modelů jiný názor než my. Z pohledu nezávislosti diskuzka bychom si asi taky úplně neuměli poradit s příspěvky od autorů nebo vydavatelů.
Nebojte se, nechystají se žádné změny a diskuzko v tomto smyslu budou dále vytvářet hlavně jeho uživatelé.
Myslím, že mohu prozradit, kdou jsou Ti zainteresovaní:
Honza (Cashpick), Zdeněk (TEO), Jirka, Víťa (novakv)
Doufám, že takové vysvětlení stačí. Řešit to můžete, ale první rok je i tak zaplacen. To, že byste chtěli přispět, mne samozřejmě velmi potěšilo!
Rozbručený TEO má na diskuzko nejvíc času a bude určitě nejčinnější moderátor, tak ho nezlobte
.
Pravidla jsou potřeba a padají na mou hlavu. Když mě se do nich strašně nechce... Až provedu přesun určitě najdu co Hepyno napsal a zkusím to oživit.