Tak tohle mi také nefunguje ale ani mi to nikdy nechodilo - ať už v IE nebo v Mozille. Když chci mít fórum otevřeno déle, tak ho prostě otevřu v jednom panelu a vše ostatní otevírám v dalších - stejně jako TEO. Nevím, jestli se to podaří Honzovi rozchodit, podstatně horší problém je ten Vlčačky.
Já jsem stále přihlášený a přeskakuji si mezi záložkami a fory jak se mi zlíbí. Zrovna jsem na youtube koukal na dva díly závodů F1 1985 GP Portugalska, kdy A.Senna poprvé zvítězil v F1, to trvalo docela dlouho. Nikterak mě to tady neodhlásilo a stále jsem ready. Prohlížeč Chrome.
PATLU ZDAR a výměnným čepelkám do Olfy ZMAR!!! Nová Galerie
No já byl zrovna nucen restartovat PC. A po obnovení otevření prohlížeče a stránek vidím, že jsem zde stále přihlášen. Takže to svědčí o nejspíše správném kroku Honzy, při přenastavení parametrů na stránkách, kam přesouval tohle celé forum.
Tak jsem se kochal a procházel a je to opravdu nádherně předěláno. Ostatním uživatelům doporučuji kouknout se na možnosti uživatelského profilu. Jsou tam velice zajímavé možnosti. Zvláště sekce přátelé/nepřátelé mě zaujala. Celkově je uživatelská základna velmi dobře podchycena. Vše podstatné je vidět na první pohled.
Moc se Vám to povedlo! Díky! "šokovaně překvapený smajlík, který opožděně dostal další dárek, s novoroční náladou v ksichtíku"
Dále bych rád podotkl a upozornil na další fikanou věc, ohledně otevírání náhledů fotek či odkazů na jiné stránky.
Když budete klikat levým tlačítkem myši, tak se Vám to otevře na té samé záložce jakoby součást fora a šipkou zpět nahoře okna prohlížeče se musíte vrátit do fora.
Pokud ale kliknete pravým tlačítkem myši na daný odkaz či fotku, tak se Vás to zeptá zda-li chcete otevřít v nové záložce či okně. Zvolíte danou alternativu a po shlédnutí to křížkem můžete zavřít aniž by se s otevřenou stránkou fora něco dělo.
Prosím tedy i na tohle si dávejte pozor, že si nechtěně můžete křížkem nahoře zavřít i stránku s DF-kem.
Teda kluci, já teď otevřel galerii a ....jen nevěřícně zíral. Oni se zlepšily i kvality fotek!!!Což je v mém případě a umu focení, vynikající zpráva. Otevřel jsem FW21 a nestačil koukat na tu ostrost. Paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asi rozlišení či co.