Vypadá zajímavě, jen číslo 55 měly v 50 letech vozy Indy a to je pro nás atipické (a pak v 70 letech vozy Parnelli a Lotus). Ne vždy se dá použít logo velké okolo 400 pixlů, prosím, dávejte sem i menší verzi, cca do 200 pixlů...
Popravde povedané, som veľmi rád, že diskusko nemá žiadne obrázkové logo. Prečo? Lebo keď si fórum otvorím na obrazovke v práci, objavia sa najskôr len písmená a nik okrem mňa hneď nevie, že o čom je to, čo mám na obrazovke :D
Ono záleží, kde všude chcete logo použít. Pokud (vedle rozcestníků a vyhledávačů) jen na titulní stranu fora a vyměnit jím tohle logo , tak pak je v práci jedno, které logo tam je. Neznám práci, kde bych si mohl legálně prohlížet forum, ať už by bylo jakékoli...
Koukám v práci i na papirovemodelarstvi.cz a to má hodně výrazné logo, takže k mé poznámce patří ten smajlík. Na oplátku zas často pracuju po večerech z domova do práce. Jak už Achard psal je původní logo 170x94 px. Zkusili byste navrhnout (upravit zveřejněná) loga, aby byla kolem rozměrů 200x100 px? Proporciálně si to umím udělat sám, jde mi spíš o to, aby se to líbilo autorovi. Osobně myslím, že text v logu není potřeba, protože název diskuzka je v záhlaví fóra.
Pokud by se logo použilo mimo stránky (rozcestník, vyhledávač, reklamní upotávka), neznalému bez názvu nic neřekne. Přimlouval bych se za název v logu...
Ešte keby si tam vymyslel nejaký prvok, z ktorého by bolo jasné, že ide o papierové modely... Napríklad, že by to vychádzalo z rolky papiera cez nejaké nožnice, napríklad
He he, tak to fakt netušim jak. Jak by sis to představoval? Drobná úprava, ale pokud by se to líbilo, tak bych to ještě určitě překreslil (to otřepaný přední kolo)...
Mě se to logo líbí. Jen pro lepší čitelnost bych doporučil použít velké A. Asi bych písmena H, P a K udělal víc klasické a ne "dvoudílné", při zmenšení to H vypadá jako I a něco nečitelného...
Myslím, že na logu by nemuselo být to DF, naopak se mi tam líbí CZ. Ten nápis je dobrý, jen pro potřeby loga bych doporučil ho zkrátit a zjednodušit - "papírové modely Formule 1". F1 je hlavní náplň fora...