Taky se mi zdají najednou ty brzdové kotouče a zavěšení nějak opticky malé. Uvidíme co udělají nasazená kola. Čas tlačí neúprosně, únor za dveřmi, přesto to odsejpá jak má.
Tak teď to opravdu vypadá o.k. Už se pěkně rýsuje ferarník jeden. Poslední dobou je těžké to tu všechno usledovat. Nějak to pořádně ožilo s tím novým vzhledem a nevím co sledovat dřív.
Na to se fakt dobře kouká Šikovnost ti rozhodně nechybí, věnoval jsi tomu modelu hromadu času, máš jistě štosy podkladů a do paměti se ti vryl i sebemenší detail F 641 ....a tak si stále říkám, nebyl by ten frydek schopný připravit i vystřihovánku Neuvažoval jsi o tom?
Jo kamaráde, to bych nesved. Tento model plácám metodou "pokus - omyl", jednotlivé díly si ani nijak nekreslím, jenom od ruky propiskou, pak to poohybám a když je to dlouhé, tak to přistřihnu, když je to krátké tak to dotmelím a přebrousím . Udělat vystřihovánku tak, aby ji další modeláři byli schopni slepit, na to musí být jiný kabrňák.
Frýďoune je to paráda!!!!! Co se týče vystřihovánky, zkusil jsem pro pobočku Maranella( pro Petra) udělat vystřihovánku motoru našeho příštího společného modelu v šestině...ale jednak myslím, že by o tak složitou vystřihovánku nebyl moc zájem (jen motor by vycházel na nějakých 500 dílů ) a pak - uvidíme, co na to bude říkat Frýďa a jak moc mi bude nadávat, až to bude stavět......