Narazil jsem na ni v Obi, při hledání něčeho úplně jiného. Je to lepící d-c-fix fólie a tento vzor je podle toho, co mi tvrdili novinka. V prodeji ji mají teprve asi měsíc. Prodává se v rolích o šířce 45 cm a ustříhnou vám ji i po centimetrech. Cena za 1 metr tohoto vzoru je 150 Kč, já jsem si vzal na zkoušku 20 cenťáků za 30 Kč, což by mi bohatě stačilo na model v měřítku 1:6.
Zpracoval jsem vyústění výfuků a dokončil difuzor svislými prvky, které lepím na model vždy raději až nakonec, aby nedošlo k odlomení při manipulaci s modelem.
Alešu, dík! Trocha papíru tam ale je . Pomalu se blížím k cíli a momentálně trochu zápolím se seštelováním kastle. Myslím, že není v mých silách udělat sundavací kastli tak, aby nikde nebyla žádná škvírka, ale snažím se, aby byly co nejmenší.
Petře, je to jen model a navíc tvůj první v tomto měřítku a tecchnologií stavby. Znám to z vlastní zkušenosti, člověk není nikdy spokojený. Mimochodem vypadá skvěle
Klucí, moooc děkuji. Fotky jsou zatím jen tyto. Nějak se mi to nedaří nafotit tak, aby moc nebyly vidět chyby. Až se mi to podaří, dodám i fotky nahoře bez. Alešu, na závěsech karbon není. Nevím, jestli na reálném voze už bylo zavěšení z karbonu, ale ta karbonová textura na něm vidět není.