11111 píše:Pravda Tomáši, ale soudit budu až v pátek a to jen s rezervou.
11111 píše:Je třeba pamatovat na to, že loni byl první den nejrychlejší Williams a fandové tohoto týmu na výkonost vozu v sezóně neradi vzpomínají... Naopak špatně na tom byl McLaren a nakonec v sezóně 6x zvítězil. Každý tým má svůj program a plánované testování dílů, nebo plánované zviditelnění před sponzory, což loni platilo také...
Tomas Vyslouzil píše:Jarku - ta paměť Loni vypadal 1.test následovně:
11111 píše:Takže tomu teď rozumím tak, že autor článku uvedl nejlepší výsledek z celého prvního testovacího týdene v Jerezu. Fialové kouzlo Stačí jen sundat dovažovací závaži a hned máme fialové kouzlo a lákavý čas pro sponzory
frydek665 píše:Tomášu a co toto?: http://www.f1.sk/clanok44123-Raikkonen_ ... source=rss
frydek665 píše:Ten odkaz jsem dal proto, že se tam píše, že loni testy v Jerezu vyhrál Williams. Špatně jsem si totiž všiml, že jsi v tom výčtu uvedl, že čtvrtý den vyhráli. Já tam prva viděl , že ten 4. den byli čtvrtí, tedy že ani jeden den nevyhráli, což by bylo v rozporu s tím článkem. Takže je to OK, jenom blbě vidím. S tím Ferrari jen doufám, že maluješ čerta na zeď .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti