2012 GP Barcelona

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
Jirka
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: 2012 GP Barcelona

Příspěvekod Jirka » 13 květen 2012 20:58

Perfektní závod a opravdu super sezóna. Pátý závod a pátý vítěz a pátý vítězný tým. Už jen chybí aby se v šestém a sedmém závodě přidal Renault (tedy Lotus ..) a Sauber :P.

Schumacher se myslím lekl, že mu to vlevo Senna zavře a snažil se přejet doprava. Jenže nepočítal s tím, že Senna už nemá "syrová vajíčka" ale přímo "pukavce" a tudíž musí začít brzdit o dost dříve než on. To jeho vyjádření opravdu nechápu, hlavně když si vzpomenu, jak vloni on sám vyvezl Barichella skoro až do boxové zdi. Proti tomu byla Sennova změna směru o cca metr doleva a pak zpět opravdu směšně malá. Schumacher vypadá frustrovaý z toho, že už třetí rok se mu nedaří a proti tomu třeba Kimi jezdí, jako by nikdy neodešel ...

mustang51

Příspěvekod mustang51 » 14 květen 2012 01:35

pastorovy určite udelí osobnú audienciu aj miestny diktátor,už len pre učely"PíáR".

Marek

Příspěvekod Marek » 15 květen 2012 21:23

Původně jsem myslel, že mercedes má špatné auto, teď si myslím, že to spíše bude něčím jiným....

Pastor jel úžasně a vidět Franka Williamse ve středu zájmu, obklopeného novináři, mě skoro dojala. Stejně tak, jako gesto uznalého Alonsa, který s Kimim zvedli na stupních Pastora na ramena. Velké gesto velkých jezdců. Tato sezona jakoby smazala všechny sváry a rivalství - z každého záběru je vidět jakási soudržnost - čím to?!?
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

michal antonický
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod michal antonický » 16 květen 2012 12:24

Ač jsem byl z průběhu VC rozčarován (díky Mclarenu), tak to vítězství Pastora je hodně zasloužené, jel jako starý mazák....

A vidět starého Franka jak sleduje závod, to fakt hnalo až slzy do očí....Vítej Williamsi zpátky!!!!

Zpět na