Další model, který nesmí v mé sbírce chybět, je model vozu Williams FW11 z roku 1986 s mým oblíbencem Nelsonem Piquetem, který sice v tomto roce titul o fous nezískal, ale vše si vynahradil o rok později s typem FW11B.
Odvolávám, co jsem slíbil . Kluci, s těma boulema kolem příčných vzpěr předního zavěšení jste mě fakt "potěšili". Ále je to tam. Myslím, že to je nejnáročnější místo na modelu, teď už by to mělo jít jako po másle .
Tak nějak se to snažím dělat , To, co se mi ale povedlo dnes, to zamaskovat nejde. Při vlepování kokpitu jsem se dopustil chyby, ani nevím jak a kokpit jsem do vozu vlepil nakřivo a nezbývalo nic jiného, než jednu stranu prostě násilím urvat, Z venku to naštěstí poznat není, ale uvnitř kokpitu je trhlina, ale snad ji přelepím novým dílkem z kousku karbonu.
Ano, Roberte, vypadá to jako v roce 1987, ale není to 1987. Je to skutečně FW11 z roku 1986, konkrétně z posledního závodu sezóny v Austrálii. Velké boční pláty předního křídla byly nasazeny do posledních dvou GP sezóny 1986. Jinak já když chci rozeznat, jestli se jedná o auto z roku 86, nebo 87, tak vždycky mrknu na bok vozu pod startovní číslo. V roce 1986 tam bylo Austin Rover a v roce 1987 Barclay.