GP Singapuru

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
Lucas80

Re: GP Singapuru

Příspěvekod Lucas80 » 24 září 2012 18:56

A připravte se na další nudné okruhy snad vyjma Suzuky. Tam bych to klidně ukončil, šampionát vidím už teď jako rozhodnutý. Myslím, že se příště rozsype auto Vettelovi, druhý bude Kimi, pak v dalším závodě zase Kimi odstoupí a tak to bude pokračovat až do konce, prostě Alonso se stane mistrem zejména díky smůle jeho soupeřů. Divný to šampionát a to to na jaře byla taková senzace...rád bych se ale mýlil a kéž by to byla mela až do konce...ale asi nebude :roll:

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 24 září 2012 20:42

Lukáši, zbývá šest závodů, to jest 150 bodů, Alonso má náskok 29 bodů, to jest jeden zpackaný závod a může být po náskoku. Já to zas tak jasně jako ty nevidím. Alonsovi bych to samozřejmě přál, ale rozhodnuto zdaleka není.
Naposledy upravil(a) frydek665 dne 25 září 2012 05:44, celkem upraveno 1 x.

koleno

Příspěvekod koleno » 24 září 2012 23:28

Má pravdu předsedo. Zajíci se počítají až po honě.

bernie

Příspěvekod bernie » 25 září 2012 07:31

Lucas80 píše:Myslím, že se příště rozsype auto Vettelovi, druhý bude Kimi, pak v dalším závodě zase Kimi odstoupí a tak to bude pokračovat až do konce, prostě Alonso se stane mistrem zejména díky smůle jeho soupeřů. :roll:

Tohle začíná smrdět kurzovýma sázkama :roll:

Lucas80

Příspěvekod Lucas80 » 25 září 2012 09:05

To je nápad, místo na vítězství asi začnu sázet na to kdo další příště odstoupí :idea:
Po tolika letech tu máme zase plno poruch, takže letos jak se zdá asi zvítězí konzistenčnost nad výkonností. Mám rád drama až do konce, tak snad už se soupeři na druhém a dalším místě v šampionátu vzpamatují a začnou dojíždět, nejlépe před Fernandem.

bernie

Příspěvekod bernie » 25 září 2012 09:48

Inspiruj se na http://www.betino.cz
To o čem píšeš, je "pole proti" :lol:

VÍTĚZ
Vyhráváte, když Vámi tipovaný kůň v dostihu zvítězí.
VÍTĚZ / MÍSTO
Současná sázka na vítězství a umístění koně (polovina vkladu je na tip \"Vítěz\", polovina na tip \"Místo\"). Na tiketu se uvádí dva kurzy:
Výhru ve vyšším kurzu získáte tehdy, když Váš kůň zvítězí - polovina vkladu se násobí kurzem na vítěze a polovina kurzem na místo)
Jestliže Vámi tipovaný kůň nezvítězí, ale umístí se, polovina vkladu sice propadá, avšak druhá polovina se násobí kurzem na místo a tuto výhru získáváte.
Umístěním se rozumí doběh na druhém místě, při startovním poli osmi a více koní stačí k výhře umístění koně až na třetím místě.
1-2
Vyhráváte, když Vámi tipovaný kůň doběhne na prvním nebo druhém místě.
1-3
Vyhráváte, když Vámi tipovaný kůň doběhne na prvním, druhém nebo třetím místě.
1-4
Vyhráváte, když Vámi tipovaný kůň doběhne na prvním, druhém, třetím nebo čtvrtém místě.
1-5
Sázka na koně, který se v dostihu umístí na 1., 2., 3., 4. nebo 5. místě.
Dostihu se musí zúčastnit nejméně 11 koní.
POLE PROTI
Tato sázka je přijímána jen výjimečně, pouze v dostizích, ve kterých startuje horký favorit. Uzavřením této sázky tipujete, že tento favorit nezvítězí. Vyhráváte v případě, že Vámi vybraný kůň doběhne druhý a hůře a nebo dostih nedokončí.

AKUMULOVANÉ SÁZKY (AKO)
Na jednom tiketu kombinujete více výše uvedených druhů sázek, přičemž kurzy jednotlivých tipů se mezi sebou násobí. Tím můžete získat výrazně vyšší výhru, avšak zároveň musíte uhodnout všechny tipy na sázence. Minimální počet tipů v AKO sázence je pro každý dostihový den určen sázkovou kanceláří. Zároveň jsou z AKO sázek vyloučeny tzv. podpůrné položky, takže nelze např. vsadit stejného koně do druhého a současně do třetího místa.

Lucas80

Příspěvekod Lucas80 » 25 září 2012 10:06

No já myslím, že Tipsport to umožňuje vsadit si na nedokončení závodu. Příště na to mrknu, ale na F1 nesázím, párkrát jsem o tom letos přemýšlel hlavně při jarních senzacích (Maldonado v Barceloně, kdo by to řekl?), pak jsem začal věřit a dát párkrát na Grosjeana (největší nutkání jsem měl ho dát ve Valencii), ale strach byl větší a udělal jsem dobře. Chtěl jsem dát 1000 Kč a vydělat si tak na cestu a vstupenku na Hockenheim, což by při kurzu 12 krásně vyšlo.

Jinak mám pohled na šampionát přesně takový jako Martin Brundle zde http://f1sport.autorevue.cz/rana-pod-pa ... usky-33358 , je mi jedno kdo to bude (třebas i Fernando díky své zarputilosti a dřině), ale hlavně ať je napětí a ne nuda. Takový očekávám šampionát každým rokem jako správný fanoušek F1 všeobecně, McLaren povzbuzuji jen tak okrajově a to kvůli tomu, že už dlouho žádný titul nevyhrál a zasloužil by si ho. A až ho jednou získá, přeskočím na Williams, ten je také už dlooouho chudý...

Zpět na