Ahojte,
v rámci mierneho pominutia zmyslov som si jeden večer - po zhliadnutí výsledku Frýdkovej stavby v nedávnej dobe - povedal, že mám chuť vyslyšať túžbu Henkieho po vernejšom nose pre toto auto a pustil som sa do projektovania, ktorého výsledok tu predstavujem na fotkách.
Nie som náchylný k tomu, že by som toto auto konštruoval celé znovu a tak som to pojal ako "upgrade set" - čiže som vychádzal z už existujúcej vystrihovačky a nadväzoval som na ňu, na jej rozmery, pomery a súvislosti.
Nový čumák si ovšem vyžiadal zmenu mnohých dielcov vystrihovačky, takže som nakoniec zmenil aj vaňu cockpitu, časť podlahy, predné krídlo (resp. krídla), predné závesy, lapače vzduchu k brzdám, veterný štítok, prístrojovku... zrkadielka som zmenil ako alternatívu k pôvodným, nie je to nutnosť.
To, čo začalo ako taká moja partizánčina, sa nakoniec stretlo s ústretovosťou aj v GP Teame a tak moje dielce zrejme budú zosúladené aj graficky s pôvodnou vytrihovačkou a dúfam, že v nejakom beta-teste odladíme aj konečný vzhľad celého auta.
Takže momentálne toto považujem pre mňa za hotovo. Uvidíme, čím ma prekvapia grafici