Určitě nejdříve kryt - Kdyby to ve finále nesedlo, tak motor o milimetr níže nebude vůbec vidět, ale kryt o milimet výše je jako pěst na oko - ten musí lícovat přesně s krytem kokpitu...
Jestli mžu poukázat na svou recenzi: viewtopic.php?f=2&t=804 Je to sice jiná verze, ale postup je stejný..
No Peťo on nikdy jeden neví, člověkovi to ujede a ani neví jak, ale kryt jsem teď přilepil ke kokpitu a sedlo to dobře, ještě dodělám komín a zítra zase hodím foto...jinak díky všem za typy.
Hele chytrýho určitě neděláš a někomu se to líbit nemusí. Jsou na tom 4 vrstvy laku. Mě se líbí když se lak pěkně slije a nedělá jako kdyby hrudky a to dvouma vrstvama neudělám. Lesk ještě zvírazňuje blesk foťáku, ve skutečnosti to není tak markantní
To jo,to je v pohodě.Lak je slitý krásně bez hrudek,tak jsem to nemyslel a vůbec máš ten model až podezřele pěkně slepenej a asi to opravdu ještě zvýrazní blesk.Prostě mi připadlo,že se až moc blejská.no už mlčím ,nooo
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO
já mám taky rád, když je toho laku jakoby víc, že když se podívám na bočnici vidím odraz komínu to se mi na tom moc líbí a tvůj Brabham je přesně ten případ. Ještě kola a máš super model.
Tak zase něco práce na motoru plus hotové zadní křídlo...mám dotaz ohledně kloboučků na motoru, mám je lepit na komínky, nebo to nebude vidět pod krytem??? Ze staveb tady na fóru mi příjde že to tam nemáte.
Lepí se to velice dobře. Musel jsme trochu přistříhnout přední zavěšení, aby se dalo nasunout kolo na osu a zadní křídlo by chtělo taky více simetrie...vždycky je co zlepšovat, ale teď už s tím asi nic nesvedu . Na zadní pruřiny jsem použil pružinku z propisky
P.S. Tak doufám HALLE.70 že jsi stavbu sledoval , a že jsem tě nezklamal