Dnes jsem si chtěl vyzkoušet motor. Jsem rád, že jako základ mohu použít díly z vystřihovánky, které se pokusím doplnit o detaily, které jsou v tomto měřítku vlastně nutností.
Naposledy upravil(a) frydek665 dne 21 prosinec 2012 21:15, celkem upraveno 1 x.
Díky, s tím lepidlem jsi mě dostal. Já to nějak nepočítám, ale 1 velké 250g balení Herkulesu na to určitě vystačí, k tomu pár tubiček sekunďáku. Není to až tak moc, jak by se na první pohled mohlo zdát.
Peťas,jedeš parádně. . Jenom jedna věc.Ten trojúhelník co spojuje motor s trupem,je trošku silnější.Neni to jenom jakási spojka,jsou v něm ozubená kolečka a řemen.Na pohon čerpadel.
Srandisto... V této velikosti se to dělá dobře a když něco nepásné, tak se to trochu přetmelí, přebrousí a přestříkne. To já se spíš klaním před těmi, co dokáží čistě slepit ty malé čtyřiadvacetinové modely, jejichž některé dílky jsou na hranici mé viditelnosti a také polapitelnosti mou pinzetou .
Ranní pokus o výrobu krytů vačkových hřídelí. S vyřezáním písmenek FORD nejsem spokojen a tak bude další pokus a když to k ničemu nepovede, tak budu muset vymyslet jiné řešení...