Tak bohužel, dobré to není. Už jsem chtěl horní část monokoku vlepit do přídě, ale někde se stala chyba. Chce to upravit a některé části úplně vyměnit .
frydek665 píše:Tak bohužel, dobré to není. Už jsem chtěl horní část monokoku vlepit do přídě, ale někde se stala chyba. Chce to upravit a některé části úplně vyměnit .
Tak ano. Túto chybu poznám. Spravím ju skoro vždy, keď staviam svoj model. Myslím, že oprava bude jednoduchá. Držím palce a pozorne sledujem. Igor
Díky! Rozhodl jsem udělat to, co už jsem tu naznačil a to úpravu bočnic. Zadní horní část bude odnímatelná tak , jako na skutečném voze. Je to sice další porce práce navíc, ale řekl bych, že u modelu v tomto měřítku je to nutnost.
Ano, počítám s tím... Obávám se ale, že kola, jelikož nebudou napevno, ale nasunuta na šroubu, asi nebudou chtít "Áčko" udělat a budou si stát na ploše běhounu. Leda, že bych je maticí napevno dotáhl k brzdovým kotoučům, které mírně do A jsou.
Dnes jsem měl chuť trochu popojet s motorem. Přikládám dvě fotky, nafocené hned po sobě, ze stejného místa za stejného světla, za stejného nastavení foťáku. Ten foťák na mě asi kašle a fotí si, jak se mu chce .