Nelakuju vás tu. Teda dnes jsem Aleši lakoval.A ten lak,je fakt dobrej.Povedlo se. . Auto vokážu,až dodělám gumy. Jo,mimochodem,kolik těch laků mám dát zezhora?
chci se pozeptat na to, jak je to s možností sehnání laku Very Well. Včera jsem byl v brněnském OBI a našel jsem tam pouze malou verzi tohoto laku - myslím, že 100ml a to pouze lesklý. Jiný lak ve spreji jsem tam ani neviděl, proto se ptám. Buď jsem byl slepý, nebo nevím. Bohužel tam nebyl v oddělení barev nikdo, koho bych se zeptal a v elektru nevěděli.
Já jej tuto neděli kupoval v Obi v Hodoníně a měli jak lesklý, tak i matný. Sice podražili, velké balení (400ml) stojí 120 Kč místo dosavadních 107, ale měli jich dost.
No Peťo já mám podobnou zkušenost jako LuCas. Jsou dva typy OBI prodejen. Jako je třeba v Hodoníně, nebo v Ostravě, to jsou velký OBImarkety. Ty co jsou v Brně, Zlíně a podobně jsou menší a tam seženeš jen malou verzi tohoto laku a pouze lesklou verzi. Velké balení tam vůbec nevedou. Já ho kupuju v Ostravě když mám služební cestu.
Tak alespoň jsem se utvrdil, že nejsem slepý. A to jsem si myslel, že to brněnské OBI je celkem velké. Jiné obchodáky tohoto typu ho nemají (Hornbach, Bauhaus apod.)? Nebo je Very Well nějaká privátní značka OBI? No na internetu jsem pátral, ale opět bez úspěchu. Zkusím projít ještě nějaké obchody se sortimentem Barvy,laky a pak uvidím.