Také chválím...Roberte, prosím tě, takhle ta červená z fotek není moc dobře rozpoznatelná, bude to taková ta svítící raketová? Tenkrát na MP4/22 mě vadila právě ta červená, která vůbec neodpovídala. Na McLarenech je červená dost výrazná, skoro až do oranžova.
Farby pre definitívnu tlač budú musieť doladiť Eduard s Jarkom. Teraz je to niečo úplne mimo mňa - ja niečo použijem v Coreli, René si to vytlačí niekde u seba. S farbami sa pre alfa-stavbu nijako zvlášť nezaoberáme.
Vďaka za povzbudivé slová. Keďže lepenie spodnej časti komína k trupu a hlavne prechod k bočným ochranám hlavy pilota nebol úplne ideálny, tak Robert sa rozhodol použiť rebro na ktoré sa spodok komína nalepí. Mne sa podarilo spodnú časť komína oddeliť a vrch komína zachovať tak som to mohol vyskúšať takto zalepiť, no a je to hneď príjemnejšie lepenie.
Bočnica ma dnes pekne potrápila a skoro letela von... no je to jedno aj tak sa bude robiť znovu lebo moc nesadla a ja som pre istotu aj opačne zalepil prvok do dielu 50 tak som ho už len tak bez retuše vlepil do dielu 50 na tupo. Celý tento diel prečnieva dozadu a nesedí ani grafika na spodku bočnice ktorá je tiež posunutá dozadu. Malé dieliky zaoblenia ktorých som sa obával sedia dobre. Lahôdkou bolo tvarovanie dielu za výfukom kde protiľahlé strany majú opačné zaoblenie ale táto časť dopadla myslím dobre aj predný vnútorný diel bočnice.