2013 GP Malajsie

Tak jsem teď koukal a to zase bylo ...
Marek

Re: 2013 GP Malasie

Příspěvekod Marek » 24 březen 2013 12:12

...vcelku pěkné předjížděcí akce a spousta minel jako by udělala tento závod napínavým, nicméně bude to jeden z těch závodů, které budu chtít rychle zapomenout, i proto, že Alonso nedojel. Přesto má můj obdiv, je to bojovník, dobře předvídal, že závod je již ztracen a opět zkoušel nemožné. Kritiku za jeho rozhodnutí odmítám. Gratulace Mercedesu. Dojezd závodu byl rozporuplný, ale k moderní F1 prostě patří, co naplat.
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Henrich Sobotka » 24 březen 2013 12:26

Chlapi a Vy ste čo pozerali? Ak toto bol zaujímavý pretek tak potom, čo bude si predstavujete pod nudou??? Toho sa až bojím... Frýďo samozrejme, že z pohľadu jazdcou je to iné, ale šak my tu prezentujeme len názory a či sú také alebo onaké tak nič nezmenia. To, že je Fernando bojovník to vieme, ale dnes mal proste smolu ešte sa mu to posraté krídlo zachytilo aj na predných kolesách a znemožnilo mi zabočiť do zákruty. Inak tie Pirelli to sú pekné sračky, štyri zastávky v boxoch to už je na smiech! Na budúcu sezónu prídu nové gumy, Buble Gum, guma za žviakanie...
henkie
Fittipaldi F6A, Surtees TS14, Ensign N175, Prost AP03, Ferrari 156/85

marec

Příspěvekod marec » 24 březen 2013 12:29

Pri Sebovi opat stalo stastie a fantasticke auto, takto ziskal 3 tituly.
Nie Seb bol dnes najlepsi ale RedBull.
M.

frydek665

Příspěvekod frydek665 » 24 březen 2013 12:37

Ještě něco málo ke kvalitě pneumatik. Ona ta jejich životnost, či kvalita není ovlivněna značkou. Pirelli by byli určitě schopni vyrábět velmi kvalitní pneumatiky, které by vydržely i celý závod. Přání FIA je ale jiné a Pirelli jen vyrábí to, co je od nich vyžadováno. Stejné "sračky" by musel vyrábět i Michelin, Bridgestone, Good Year...

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Henrich Sobotka » 24 březen 2013 12:49

frydek665 píše:Ještě něco málo ke kvalitě pneumatik. Ona ta jejich životnost, či kvalita není ovlivněna značkou. Pirelli by byli určitě schopni vyrábět velmi kvalitní pneumatiky, které by vydržely i celý závod. Přání FIA je ale jiné a Pirelli jen vyrábí to, co je od nich vyžadováno. Stejné "sračky" by musel vyrábět i Michelin, Bridgestone, Good Year...

... a prečo nevyrábajú? Pretože sa radšej stiahli akoby sa mali zúčastňovať na tejto gumovej fraške. Každopádne to porovnať nemôžeme, lebo je len jedna značka a tá má maslo na hlave, či jej to FIA prikazuje alebo nie.
henkie

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 24 březen 2013 13:05

No to byla zase přehlídka.Zoufalost na zoufalost.Nechápu to značení pneumatik, v jednu chvíly má vůz bíle značené,tvrdé a pak zase bílé měkké,nerozumím.A proč jsou používány červené velmi měkké,když vydrží jen pár kol ,na co to je???A Alonso?to nebudu vůbec komentovat,snad jen to,že to je na pár facek.A jak řekl komentátor,dnešní F1 spíš připomíná motokáry.Souhlasím,zlatá osmdesátá léta.
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

Henrich Sobotka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Henrich Sobotka » 24 březen 2013 13:53

Ivane keby sa dal dať like tak ho u mňa máš! To prirovnanie k motokáram ma pobavilo! Trochu drahé motokáry , ale naše... :D
henkie

Ivan.Šimeček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ivan.Šimeček » 24 březen 2013 14:03

Henkie,ale já jsem opravdu jen citoval moderátora.jinak dík,beru na vědomí,že mi něco dlužíš. :lol:
Všichni,kdo jsme podlehli lepení papíráků,jsme GOGO

marec

Příspěvekod marec » 24 březen 2013 15:51

Vraj dnes dvaja nemci dostali rovnaku informaciu od teamu - aby nepredbiehali kolegu, Vettel team neposluchol a Rosberg ano ...

Jirka
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jirka » 24 březen 2013 18:48

Jo, to je pravda. Týmovou režii sice nemám rád, ale to co provedl Vettel je prasárna nejvyššího ražení. Předjet Webbera v době, kdy měli příkaz zůstat na svých místech a Webber už upravil režim motoru na snížení spotřeby, výkonu atd aby ho pošetřil do dalších závodů to se tedy opravdu pochlapil ... A jeho vyjádření že se mu omlouvá ale že to přece neudělal schválně? Ten má opravdu tu makovici pořádně vylízanou. Nikdy jsem ho neměl moc rád, ale tímhle u mne klesl na úplné dno :twisted:

Lucas80

Příspěvekod Lucas80 » 24 březen 2013 20:04

Jirka píše:... A jeho vyjádření že se mu omlouvá ale že to přece neudělal schválně? Ten má opravdu tu makovici pořádně vylízanou.

Kdyby raději mlčel a nic neříkal, udělal by líp...co se Schumi nadělal podobných věcí a nikdy to nekomentoval, nerozváděl a už vůbec se tak hloupě nevymlouval a neomlouval, bral to normálně a lidé si mohli o tom myslet své, jemu to bylo jedno, co si kdo myslí, viz. třeba tiskovka v Rakousku 2002, na každou otázku jen odpověď "dál" a bylo. Věděl, že k tomu není už co dodat. Vettel se mu v tomhle nikdy nevyrovná, neumí chodit přes mrtvoly s takovou bravurou jako to uměl Schumi...

Yanno
Kontaktovat uživatele:

Re: 2013 GP Malajsie

Příspěvekod Yanno » 25 březen 2013 08:29

Ja som sa pousmial aj na tom keď Hamilton rozprával niečo v tom zmysle, že na stupni pre víťazov nemal byť on ale niekto iný, ako sa cíti trápne atď.
Ak mal výčitky svedomia, čo mu bránilo, (teda ak sú veĺký kamaráti), aby Rosberga pustil pred seba?
Stačilo by len uhnúť trochu bokom...

kamen

Příspěvekod kamen » 25 březen 2013 11:12

Nechodím moc do diskusií, ale teraz musím a asi niekoho naštvem. Ale to je diskusia. Tímová režia bola dlho oficiálne zakázaná, čo však červený team ignoroval, po nástupe veľkého Jeana sa pravidlá zmenili, čo sa samozrejme dalo čakať a potvrdzuje to aj netrestaná taliančina vo vysielačkách. Tak ak vám vadí režia, poďakujte sa v Manarelle. K Alonsovy -je to skvelý jazdec, vie vyťažiť z auta maximum, ale ako človek je to špinavec, viď predošlé škandály, kde vyviazol bez viny a zázračne rýchlo sa vyviazal zo zmlúv a dostal do Ferarri. Takže mi z toho vychádza, že za všetkým hladaj Ferarri.

marec

Příspěvekod marec » 25 březen 2013 12:46

Pozri vsetci su tam namoceni do jedneho bahna, tam ide len o peniaze o nic ine.
A Vettel to urobil preto lebo vedel ze si to moze dovolit - ze RedBullu priniesol take peniaze ze az - co myslis tym skandalom sa o RedBulle zasa pise po celom svete, to je ono !
Rosberg by si to dovolit nemohol, ver tomu ze v zmluve to maju osetrene - zasa by slo o peniaze :)
A my sa tu hrame na modely, co je azda cista radost z f1 ...

Marek

Příspěvekod Marek » 25 březen 2013 13:53

...dnes jsem měl chvíli času a projížděl různá fóra a články k F1. Je to síla! Vždycky budou dva tábory, ale v dnešní době kdy každý sport potřebuje reklamu i tu negativní se není čemu divit.
Co se strategie týká, je mi smutno kam až to muselo v poslední dekádě zajít. Rosberg předvedl ukázněnost a oddanost týmu. Na stranu druhou koho to bude za pár let zajímat. Jednou jsem závodník a mám předvést co umím.
Vettela komentovat nebudu, tenhle "vundrkind z NDR" mě štve stejně jako jeho krajánek schumi. Jsou velcí jezdci a pak ti druzí. Někteří jezdci z let dávno minulých musí jen žasnout, co se to děje v dnešní F1.
Poslední dobou mě F1 přestává bavit - sport šel definitivně stranou. Bohužel to není jen F1, kde sport nahrazují komerční zájmy.
Galerie Marek (aktualizace k 5. 1. 2012)

Počet slepených modelů F1 ve sbírce - 38

Zpět na