to Pavel:
Nevím proč mám prokazovat fotkou jestli je pudlík na Eurobrunu správně nebo ne. Za mě jednoznačně správně je a podklady samozřejmě mám.
Jestli myslíš že je to jinak, hoď sem fotku na které je třeba pitbull
, myslím že postup je stejný jako to dělám já. Je něco špatně, dám atgument a tím je foto.
To víš na tuhle fotku jsem čekal asi 5 let a na internetu ji nehledej, není tam.
Co se týká Amona, je zajímavé že jste s ním přišli zrovna ve chvíli kdy se ten výkres objevil na netu a byli jsme s kreslením stejně daleko, takže výkres jsme asi použili oba, že?
Já jsem si ho samozřejmě upravil dle mě známých rozměrů vozu a regulí platných pro rok 74, takže to bylo ve výsledku proporčně jiné.... a samozřejmě opravil chyby co tam byly, hlavně v zadní partii, bezhlavě nic nekopíruji....
Jinak by mě na ten RAM 01 celkem zajímaly rozměry ze kterých jste vycházeli.... jestli to teda není tajné, já jen že bych je porovnal s těmi svými
... a samozřejmě ta reklama KUNZE AUTO PARTS, na tu máš určitě foto kde se to dá přečíst
Jinak proti tvé tvorbě nic nemám, máš dobrý nápady, ale jak už tu někdo napsal.... auto který někdo udělá dost blbě se jen tak od někoho jiného neobjeví, tak kam spěcháte když už to máte ohlášený????
Připomínek na opravu máte asi hromadu, tak počkám až to vydáte a pak si to zopáknem, třeba už to bude OK.