Ahoj Honzo !
byl jsem upozorněn že to mám dát do recenzí a neplevelit vlákno našeho March. Tudíž ti to řeknu na rovinu . Sken z knihy jde udělat velmi dobře , to ví každej (malý dítě snad nejsi ). Klidně by jsi mohl udělat výřez jenom na pejska , všichni to tu přežijem . Jinak určo jsi měl jak obkreslit to logo aby bylo úplně přesný - podle čeho ??? Nebo víš co , v který literatuře jsi to objevil, to snad není tajemství ne ?? Třeba ji mám taky , skouknu to . Toť eurobrun.
Pro Kašpiho : naše modely jsou pod větším drobnohledem , proto to vypadá na nějakou chybu na modelu , ale názornej příklad dalších špatnejch modelů právě od konkurence co mě tu napadá na přesnost a měřítko ....já vzal 2 Honzovy modely do ruky a světe div se , jeden má blbě psa což Honza stále zatlouká - co nikdo jenej kromě mě ho nechce vidět ??? Další věcí je startovní číslo . Nesedí font , což Honza dobře ví . A to jsem jen zběžně mrkl...
A teď bych rád probral wildu - march a upozornil na hafo chyb , ne ve stylu model je absolutně šit , ať si udělá názor každý sám ...
1. na obrázku WILDA vidím jak vůbec nesedí kresby kolem startovního čísla je buď blbě grafika nebo je blbě celej kokpit , všimněte si špičky , je buď ouzkej při pohledu zepoředu či špatnej oblouk špice krytu , nevím
2. další věcí je grafika držáku zadního křídla , zadních sacáků u brzd , ale ty se dají lechce přebarvit na černo .
3.nápis Fly na zadním křídle mi přijde též divně ( desky ), myslím že jsi namačkal písmenka moc k sobě , nebo máš o trošku užší zadní křídlo , spíš křídlo podle z. kol , nevím
4. podle fotky wilda 2 je ten rozdíl ještě markantnější , stačí se podívat na bočnici , nesedí nápisy a natož podle mě i celej model je možná krátkej , nějak mi nesedí sklon krytu u pilota , od špičky mi to přijde kratší .Celkově bočnice mi přijde jinak ( a to na první pohled ) , buď to dělá vysoká bočnice či krátký auto.Netuším , musel bych mít bokorysovou fotku Honzova modelu , překreslil bych na ni auto podle fotky ....pak bych věděl
5. no a nikde nevidím kryt motoru , teda při GP Belgie ... jenom sací koše přes všechny 4 sacáky !!!! A ta jeho velikost bije do očí ,(stejně jako u nás ta reklama mortars) a u nás vidíš mimo toho i na půl mm písmenku jinej font ......
Při kontrole tohoto auta jsi dělal co , hledal chyby na našem ???
Tenhle model mě docela znechutil , nevím a ani nemám chuť pokračovat na Tvém dalším ... ale třeba někdy .....
Na druhou stránku jsem respektoval tebe jako autora , takovýho 100 % frajera co má vše OK. Škoda že mě toto právě vůbec nebere kontrolovat ostatní autory (třeba Tebe Honzo , čím jsme ti tak strašně ublížili - prosím tě čím ??? - kdyžtak do SZ abych pochopil tvé emoce při psaní tvých recenzí ) a ostatní koukaj jen na naše modely .....třeba se tu i něco změní....k lepšímu
Třeba je toto jen můj názor a nebude se mnou nikdo ztotožňovat , uvidíme
Toť vše k Tvé osobě a k tvým super modelům ...... Pavel